Adres: Vogue Türkiye Ofisi Doğuş Grubu İletişim ve Yayıncılık ve Tic. A.Ş. Maslak Mah. G45 Ahi Evran Polaris Cad. Doğuş Medya Center No:4 Maslak- İstanbul

Telefon: 0212 304 00 00 Pbx

Fax: 0212 304 00 00

Yetkili Kişi: Vogue Türkiye

Web: vogue.com.tr

eklenilen başka bülteni yok.

Vogue Fashion’s Night Out 13 Eylül’de

Tarih: 11.09.2012
Modanın En Büyük Alışveriş Partisi Vogue Fashion’s Night Out
13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşiyor!

Vogue Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vogue Fashion’s Night Out, 13 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşiyor. Alanında önde gelen fotoğrafçıların, stilistlerin, tasarımcıların, modellerin, oyuncuların, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla büyük ses getirmiş ve 6 saat içerisinde ilk sene 50 milyon USD, ikinci sene ise 75 milyon USD ciro sağlanmasıyla zirve yapmıştı.

Vogue Fashion’s Night Out (VFNO) bu yıl da yine Nişantaşı, İstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde. Markalar, mağazalarında düzenleyecekleri davetler ve eğlenceli aktivitelerle ve verecekleri promosyonlarla İstanbullular’a farklı bir gece daha yaşatacak.

VFNO’a katılan markaların mağazalarında, bu özel gece için Arzu Kaprol tarafından tasarlanan alışveriş çantası ve t-shirt’ler satılacak, bu satışlardan elde edilecek gelir, Tohum ve Otizm Vakfı’na bağışlanacak.

Yapı Kredi Worldcard ve Doğuş Otomotiv Volkswagen Binek Araç’ın ana sponsorları olduğu VFNO; Birleşmiş Markalar Derneği, Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği, Tescilli Markalar Derneği ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi’nin büyük işbirliği ile gerçekleşecek.

Yapı Kredi Worldcard sahipleri İstinyePark’ta kurulacak 200 m2’lik dev stüdyoda ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut tarafından gerçekleştirilecek kişiye özel moda çekimine katılma fırsatı bulacak. Esra Çoruh da “I’m Fashion” ekibiyle birlikte, fotoğrafı çekilecek kart sahiplerinin styling’ini yaparak onlara unutulmaz birer gece yaşatacak. Ayrıca VFNO’ya özel World ile 13 Eylül’de Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinyePark’ta World Üye İşyerleri'nden yapılacak 100 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL Worldpuan hediye edilecek.

Vogue Fashion’s Night Out İstanbul 2012’nin ana sponsorlarından olan Doğuş Otomotiv-Volkswagen Binek Araç, İstanbul için çok özel olan bu gecede, moda merkezlerinde Yeni Volkswagen CC’leri podyuma çıkaracak. Yeni CC’ler, çağın tüm modernliğini yansıtan eşsiz tasarımı ile Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı’nda göz kamaştıracak.

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinyepark’ta yaşanacak olan bu alışveriş heyecanına tüm gece boyunca Virgin Radio müzikleriyle eşlik ederken, İstinyepark Markalar Caddesi’nde ise özel bir parti gerçekleşecek.

13 Eylül akşamı Vogue Fashion’s Night Out ile ilgili her detay anı anına #vfnoturkiye etiketiyle ve www.facebook.com/FNOTurkiye hesabından takip edilebilecek.

2010’da 700.000, 2011’de 1.000.000 kişinin katıldığı etkinliğe bu sene ilginin daha da yoğun olması bekleniyor. Sizi de modanın bu en büyük alışveriş partisine bekliyoruz!

VFNO Program Akışı:

Etkinlik Nişantaşı, IstinyePark ve Bağdat Caddesi’nde saat 18.00-24.00 arasında gerçekleşecek. Sayın Belediye Başkanları’nın katılacağı programı aşağıda bulabilirsiniz.

• Açılış Saat: 18.00

Yer: Nişantaşı / Abdi İpekçi Caddesi - Vogue Türkiye standı

Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla gerçekleşecek.

• Saat: 20.00

Yer: Bağdat Caddesi / Erenköy - Vogue Türkiye standı

Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Selami Öztürk’ün katılımıyla gerçekleşecek.

VFNO hakkında:

Vogue Fashion’s Night Out, Vogue dergisi tarafından moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla düzenlenen uluslararası bir etkinlik. Bu etkinlik ilk kez 10 Eylül 2009 tarihinde dünya çapında yaşanan ekonomik daralmanın olumsuz etkisini kırabilmek için 13 Vogue ülkesinin katılımıyla gerçekleşti. Son üç senedir New York, Paris, Londra ve Milano’nun da aralarında bulunduğu büyük metropollerde, mağazaların bir gece için saat 24.00’e kadar açık kaldığı bir alışveriş şenliği olarak düzenleniyor. Vogue Fashion’s Night Out tasarımcıların, ünlülerin, modellerin, editörlerin, medya yöneticilerinin ve sektör öncülerinin katılımıyla büyük ses getiriyor, satışlara ciddi bir katkı sağlıyor ve ekonomiye hareketlilik kazandırıyor. Bu sene dünyada 19 Vogue ülkesinde gerçekleşiyor.