Adres: Necatibey Caddesi, Akçe Sokak No:6 Karaköy İstanbul

Fax: 0212 275 31 91

Yetkili Kişi: Halim Tansuğ

Web: www.vektortelekom.com

eklenilen başka bülteni yok.

Vektör Telekom Araç Takip Sistemleri artık FIAT Otomobillerinde!

Tarih: 06.07.2010
Vektör ve FIAT işbirliğiyle geliştirilen FIAT Telepathy, FIAT'ın yeni binek otomobil modellerinde satışa sunulmaya başladı. Araç takip ve filo yönetimi alanlarında 70'e yakın uluslararası firmaya hizmet veren Vektör Telekom'un geliştirdiği fabrika çıkışlı araç yönetim sistemi Avrupa'da bir ilk.

Araç takip ve filo yönetim hizmetlerini de kapsayan telematik sektöründe kurulduğu günden bu yana farklı bir bakış açısıyla ve hizmet anlayışıyla yaklaşan Vektör, FIAT ve Koç Sistem’le 2 yıldır devam eden Türkiye’nin ilk fabrika çıkışlı araç yönetim sistemi FIAT Telepathy’i geliştirmeye başlamıştır. 2010 Mart itibariyle tüm FİAT bayilerinde satılmaya başlanacak olan bu sistemle birlikte telematik sektörü yeni bir boyut kazanacaktır.

Sistem standart araç takibinin yanında uzaktan araç arızalarının takibi, yakıt tüketim analizi, kaza durumunda 24/7 ambulans ve çekici hizmeti, FİAT Call Center’la araç içerisinden sesli görüşme imkanı gibi halihazırda uluslararası piyasalardaki örneklerden çok daha kapsamlı bir hizmet ağına sahiptir.