Vatan Bilgisayar, iş ortaklarına ödül dağıttı

Tarih: 30.12.2011

Türkiye’nin teknoloji perakendeciliğinde öncüsü Vatan Bilgisayar tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İş Ortakları gecesi 28 Aralık Çarşamba günü gerçekleşti. Vatan Bilgisayar, pek çok yerli ve yabancı teknoloji markası iş ortağıyla Billionaire Club’de özel ve görkemli bir yılbaşı davetiyle bir araya gelirken aynı zamanda 8 ayrı kategoride ödül dağıttı. Gecenin sunuculuğunu Vatan Bilgisayar’ın yüzü, ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın gerçekleştirdiği gecede iş ortaklarına ödülleri, başta Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan olmak üzere Vatan Bilgisayar yöneticileri tarafından verildi.

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendesi zinciri Vatan Bilgisayar, 28 Aralık Çarşamba günü Billionaire Club’de düzenlediği özel ve görkemli bir yılbaşı davetiyle iş ortaklarına 8 farklı kategoride ödül dağıttı. Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek tüm iş ortaklarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederken 2011 yılında notebook, PC, OEM ve yazıcı gibi tüm IT ürünlerinde pazar liderliğini devam ettirdiklerini dile getirdi.

Vatan Bilgisayar çalışanları ile 2011 yılında büyük başarılar elde eden yerli ve yabancı tüm iş ortaklarından yaklaşık 600 kişinin davetli olduğu gecede konuşan ve yepyeni hedeflerle heyecan dolu projelerini dile getiren Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “2011 yılı, Avrupa’da yaşanan ‘krizler’ Güney’de yaşanan‘Arap Baharı’ gibi bir çok probleme rağmen yine de Vatan için iyi geçti. Kasamıza bu yıl bir milyar TL girdi. Başarımızda ekibimizle çok iyi bir sinerji içinde çalışan ve bizleri destekleyen tedarikçilerimizin payı çok büyük. İş ortaklarımızla birlikte bu başarımızı Billionaire Club’de kutluyoruz. 2012 yılında öncelikle mağaza sayısı hedefimiz olan 100’e odaklandık.Yeni mağazalarımızın da katkısıyla herkesin kötümser olduğu 2012 yılında, krizi fırsata çevirip yine büyüyeceğiz ve sektör lideri olacağız. Yeni yılda bize verecekleri destek için şimdiden iş ortaklarımıza teşekkür ediyor; mutlu, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.” dedi.

8 KATEGORİDE ÖDÜL ALAN İŞ ORTAKLARI

Gecede toplam 8 kategoride ödül kazanan iş ortaklarına ödülleri; başta Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan olmak üzere Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Vatan, Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ergun Vatan, Vatan Bilgisayar Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Asım Vatan,

Vatan Bilgisayar Genel Müdür Yardımcısı Ferhan Ürkmez, Vatan Bilgisayar Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Türkalp ve Vatan Bilgisayar Genel Müdür Yardımcısı Turgay Saygıver tarafından verildi. İş Ortakları gecesinde Destek Bilişim “En İyi Teknik Servis’’dalında, Index Bilgisayar “En İyi Lojistik” dalında, Hewlett Packard “En Başarılı Reklam’’ dalında, Casper Bilgisayar “En İyi Kampanya” dalında, Nikon “En Gelişen Marka” dalında, Neotech “En Hızlı Gelişen İş Ortağı” dalında, Mersa Elektronik “En Yüksek Ciro’’dalında, Samsung “En Yüksek Cirolu Marka” dalında ödüle layık görüldü.

Sektörler: