Adres: Vakıfbank Genel Müdürlük Levent Mah. Hacı Adil Yolu Çayır Çimen Sok. No:2 34330 İstanbul/1. Levent-Beşiktaş

Telefon: 0212 316 7000 PBX

Yetkili Kişi: VakıfBank

Web: www.vakifbank.com.tr

VakıfBank Ana Sponsorluğundaki ‘Genç Sultanlar’ Avrupa Şampiyonu

Tarih: 27.08.2012
Avrupa Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye, finalde Sırbistan'ı 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı

Türkiye'de kadın voleybolunun 26 yıldır en büyük destekçisi olan VakıfBank'ın ana sponsoru olduğu Genç Kız Voleybol Milli Takımımız, tarihi bir zafere daha imza atmayı başardı. Ankara'da düzenlenen Avrupa Gençler Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye, baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maçta muhteşem bir oyun ortaya koyarak Sırbistan'ı 3-0'lık sonuçla yendi ve kupayı ülkemize kazandırdı. Başkent Voleybol Salonu’nu hınca hınç dolduran 8 bin Ankaralı voleybolseverin büyük destek verdiği Genç Sultanlarımız, grup maçlarında yenildiği rakibini çok üstün bir maçtan sonra 25-21, 25-22 ve 25-16’lık setlerle 3-0 geçmeyi başardı.

Kadın voleybolunun her seviyesine destek veriyoruz

VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, maçtan sonra yaptığı açıklamada; “VakıfBank olarak kadın milli takımlarımızın tüm kategorilerinin en büyük destekçisiyiz. Ana sponsorluğumuz döneminde, A Milli ve Yıldız Milli Takımlarımız uluslararası büyük başarılar kazanmışlardı. Şimdi de gençlerimiz, Avrupa Şampiyonu oldular. Kadın voleyboluna 26 yıldır verdiğimiz desteğin sonucunu böylesine güzel başarılarla taçlandırmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz” dedi.

Bu başarı, altyapıya verdiğimiz önemin sonucudur

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, “Avrupa Şampiyonu olan kızlarımızın gözlerinden öpüyorum. Onlar her şeyi hak ediyor. Bu kızlar geçen yıl Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Yıldız Milli Takımının oyuncularıydı. Şimdi de gençlerde şampiyon oldular. Federasyon olarak göreve geldiğimizden beri altyapıya aralıksız yaptığımız yatırımların meyvelerini topladığımız için mutlu oluyor, gurur duyuyoruz. Bayan Milli Takımlarımızın sponsoru VakıfBank'ın da attığımız adımlarda büyük desteği ve katkısı vardır. Bu yolda yanımızda yürüdükleri için onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sektörler: