Adres: HP Türkiye Merkez Ofisi Küçüksu Cd. Akçakoca Sk. Akkom Ofis Park Blok No: 2 Kat 7-8 Ümraniye İstanbul Türkiye

Telefon: (216) 636 61 00 -09-17.30 Arası

Fax: (216) 636 65 92

Yetkili Kişi: HP Türkiye

Web: www8.hp.com/tr/tr/home.html

WorkPlace360 Masaüstü Yönetimi Kurumları Dünyaya 360 Bağlıyor
HP En Küçük Çok Fonksiyonlu Renkli Lazer Yazıcısını Tüketicilerle Buluşturdu.
Elazığ ın Teknoloji Adresi Bugün Hp Türkiye Desteği ile Açıldı
HP den yarının BT yöneticileri için baskı pazarına stratejik bakış açısı
HP Türkiye den küçük işletmelere PC den daha hesaplı HP ProLiant Mini Sunucular
Hayatın Gerisinde Kalmak İsteyen Annelere HP Mini Notebook
HP’nin Yeni Başkan ve CEO’su Léo Apotheker
HP Çevre ve Orman Bakanlığı’na Doğal Mirasımızın Korunmasında Yardımcı Oluyor
HP’den MEMA Bölgesi’ne Türk Yönetici
HP’den yatırım maliyetlerini yarı yarıya azaltan esnek veri merkezleri
HP Finansal Çözüm Analizi
HP ve Microsoft, Bulut Bilişim’de İşbirliğine Gidiyor
HP’nin Yeni Markası HPN, Network Pazarında Liderliğe Koşuyor
HP’nin “Tüketici Destek Forumu” En İyi Çevrimiçi Topluluk Ödülünü Kazandı
Shrek 3 HP teknolojisi ile 3 Boyutlu
HP Yeni Mürekkep Serisi ile En Uygun Fiyata Daha Yüksek Değer
HP’den telekom hizmetlerinde devrim yaratacak gerçek zamanlı BSS çözümleri
HP Tablet PC’li Yenilikçi Eğitim Projesini Denizli’de hayata geçirdi
HP Basın Bildirimi
Hp’den Esnek Bulut Bilişim Sistemleri
HP’den 20 yılda 20 milyon ProLiant
HP İşletmelerin İş Riskini Şeffaf Kayıt Yönetimi İle Azaltıyor
HP’den üç yeni model
HP Avatar’la en önde
Hewlett-Packard Company Vakfı depremden etkilenen Haiti’ye 500.000 dolarlık yardım yaptı
HP ve Microsoft İşbirliğine Gidiyor
HP, Küresel Sahtecilikle Mücadele için Liderlik Grubu’na Katılıyor
Microsoft ve HP Ortak Telekonferans Düzenliyor
Hp’den Network Çözümleri
Hp Basın Toplantısı
Dünya’daki CIO’lar Belirsiz Ekonomide Teknoloji Yatırımlarını Artırıyor
HP Yeni Entegrasyon Çözümleriyle Daha Fazla İnovasyon
Minnesota Süper Bilgisayar Enstitüsü’ne HP Desteği
Hp’den Doyuran Kartuş
HP Türkiye Teknoloji Hizmetleri’nde 3 Yıldır 1 Numara
HP ve SAP İş Sürekliliği için İşbirliği Yaptı
HP KOBİ’lerden vazgeçmiyor.
Hp Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılarda Kartuş İndirimi
HP çevre çalışmalarına öncülük ediyor
HP ProCurve ile kablosuz ağlar da kontrol altında
HP Officejet Pro sayesinde KOBİ’ler kazançlı çıktı
HP Photosmart A646 ile yaratıcılığınızı konuşturun
HP’den kurumlara para iade garantisi
HP ve Canon’dan kurumsal baskı ortaklığı
Yazılım işini HP’ye bırakın, rahatlayın!
HP, CIO’ların BT’yi ticari bir iş gibi yürütmelerine yardımcı oluyor
HP’den ev ofis kullanıcılarına yönelik kaliteli ve ekonomik baskılar
HP IBRIX’i satın aldı
HP’den Sun Müşterilerine: “Bize Güvenin”
Ekstrem işlerin güçlü sunucusu: HP ProLiant SL6000
HP-İTÜ Yazılım İnovasyon Merkezi açılışı
HP ProCurve Networking ile yelkenler fora!
Kamudaki BT projelerinin başarıya ulaşmasının önündeki engelleri aşmak için HP Türkiye’den çözüm ve destek sözü geldi
HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu’na yeni satış müdürü!
HP Görüntüleme ve Baskı Grubu’nda ajans değişikliği
HP, 24 saatlik pil rekorunu kırdı
Orijinal HP kartuştan şaşmayın
HP’den Türk profesöre yenilikçi araştırma ödülü!
HP’nin dünyaca ünlü moda tasarımcısı Vivienne Tam ile ortak çalışmasının şık ürünü: Dijital El Çantası
HP’den bilişimde 4’lü zirve!
Bu verileri sanallaştırsak da mı saklasak?
Doxoft Hp Kampanyası Cebit Eurasia Bilişim Fuarı’nda Duyurulacak
HP’ye yeni kanal müdürü

Üstün kalitede fotoğraflara özel HP Indigo dijital çözümleri

Tarih: 10.10.2008
HP, Photokina 2008 fuarının 4.1 numaralı salonunda fotoğrafların basılması ve görüntülenmesinde uzman ürünlerini içeren portföyünü tanıttı. Bu ürünler HP Indigo dijital baskı makineleri, yeni HP SmartStream iş akışı portföyü ile dijital baskı öncesi ve sonrası çözümlerini içeriyor.

HP standına gelen ziyaretçiler, HP'nin fotoğraf ile ilgili özel çözümlerini müşterileriyle buluşturmayı sürdürdüğünü görmüş oldu," diyen HP Indigo bölümü Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Alon Bar Shany şöyle devam ediyor: "Müşterilerimiz, en ileri düzeyde baskı kalitesine ve en önemli iş konularına yönelik olarak geliştirilen; güvenilir, çok yönlü ve aynı anda birçok ihtiyaca cevap verebilen HP Indigo çözümleri aracılığıyla her yıl yüzde yüz büyüme gerçekleştiriyorlar."

Fotoğraf alanına özel pazarda HP Indigo dijital baskıları pazar payında lider konumu elinde bulunduruyor (1). Pazarın en önde gelen fotoğraf evlerinden gelen çok sayıda talep, müşterilerin HP Indigo baskı makinelerine ve HP'nin ihtiyaçlarını karşılayacağına duydukları güveni yansıtıyor.

HP Indigo press 5500 fotoğraf kitapları ve albümleri, takvimler, tebrik kartları, posta kartları ve fotoğraf ağırlıklı diğer ürünler için ideal. Ayrıca artık çok daha yüksek verim alabilmeyi sağlayan seçeneklere sahip: HP Indigo UV Coater'a doğrudan bağlantı, HP SmartStream iş akışı yönetimi, ilave bir kağıt besleme ünitesi ve kalın baskı malzemeleri için taşıyıcı tabaka desteği ile HP Indigo Press 5500 hızla yerine getirilmesi gereken acil taleplerle karşı karşıya olan dijital baskıcıların ihtiyaçlarını çok daha rahat karşılıyor.

HP'nin ortaklarından Pixami, Digilabs ve Ultimate Tecnographics'ten gelen yazılım çözümleri ile CP Bourg, Renz ve Schmedt'ten sonlandırma çözümleri de Photokina'daki HP salonunda sergilendi. Bu çözüm ortaklarıyla birlikte HP Indigo press 5500 kusursuz ciltler, sert-kapaklı fotoğraf kitapları, takvimler ve fotoğraf ağırlıklı diğer ürünler için uçtan uca kolaylık ve kalite sunuyor.

Bu yılın başlarında HP, fotoğraf tab edenler ve diğer baskı hizmet sağlayıcılarına hitaben daha yüksek üretim gücü sunan HP Indigo 7000'i tanıtmıştı. HP Indigo 7000 ile büyük bir başarı yakalayan HP, yarısı fotoğraf alanına özgü olmak üzere 100'den fazla tesise bu gücü ulaştırdı .

Avrupa'nın önde gelen fotoğraf firmalarından CeWe Color AG'nin Teknik Müdürü Reiner Fageth konuyla ilgili şunları söylüyor, "HP Indigo 7000 Digital Press yüksek hızı ve baskı kapasitesiyle bize, tüm diğer dijital baskı makinelerinden çok daha büyük avantajlar kazandırdı. Artan hız sayesinde fotoğraf kitaplarımızı ciltlerken baskı sonrası araçlarımızı çok daha verimli kullanmaya başladık. Daha hızlı basıp, daha hızlı kitap ciltleyerek daha ekonomik oluyor, az zamanda daha çok iş yapabiliyoruz. Bu da kar-zarar cetvelimize olumlu etkilerde bulunuyor."

Çevrimiçi (online) fotoğraf basma ve kişisel yayınlar pazarı lideri Photobox, Britanyalı Boots ve Fransız çevrimiçi perakendecisi Caliscouunt ile biraraya gelerek onları yetkili çevrimiçi fotoğraf baskı ortakları yaptı. Photobox 2006 yılında Fransız fotoğraf baskıcısı Photoways ile birleşerek, kişiselleştirilmiş fotoğraf albümleri ve tebrik kartları da dahil olmak üzere yenilikçi ve yaratıcı dijital hizmetler sunuyor.

"Photobox son 12 ay içinde ciddi yatırımlarda bulundu," diyen Photobox Yönetim Müdürü Mark Chapman şöyle devam ediyor, "Yeni HP Indigo 7000 Digital Press ile gelen olağanüstü verim avantajından faydalanarak dijital baskı kapasitemizi neredeyse iki kat artırdık." Grup olarak tüm şirkette iki yeni HP Indigo 7000 Dijital baskı makinesiyle beraber toplam on bir baskı makinesi bulunuyor.

HP, Photokina 2008'de ayrıca, yeni HP SmartStream iş akışı çözümlerini de tanıtıyor:
• HP SmartStream Production Pro Print Server, yüksek derecede ölçeklenebilir, otomatik ve verimli baskı sunucusuyla geniş hacimli baskıları ve karmaşık çeşitlilik içeren veri işlerinin yönetilebilmesini sağlıyor.
• HP SmartStream Photo Enhancement Server ise keskinletilmesi veya yumuşaltılması gereken imgeler, kontras detayları, kırmızı gözü kaldırma ve detaylı gölge gibi ölçeklenebilir bir çözüm sunuyor.
• Press-sense ile çalışan webten-sonuca bir iş akışı çözümü olan HP SmartStream Director, baskı müşterilerinin çevrimiçi ihtiyaçlarını karşılayan bir dizi uygulama sunuyor; üretim süreçlerinini otomatikleşerek düzgün akışı mümkün kılıyor.

Portföyde ayrıca yer alan HP SmartStream Ultra Print Server, fotoğraf endüstrisine özel uygulamalardaki yüksek hacimli, acil ve resim ağırlıklı baskı ürünlerine yönelik olarak tamamen otomatik iş akışı ve yüksek perfomanslı RIP çözümleri sunuyor.

(1) HP Dahili Veriler

HP Hakkında
HP, bireysel kullanıcılara, ev-ofislere ve büyük küçük tüm işletmelere global çapta teknoloji çözümleri sağlıyor. Firmanın sunduğu çözümler arasında BT altyapı sistemleri, global hizmetler, kurumsal ve ev kullanıcılarına yönelik bilgi işlem, görüntüleme ve baskı teknolojileri yer alıyor. 31 Temmuz 2008'de sona eren dört mali yıl çeyreği sonunda 113,1 milyar dolar gelir elde eden HP, dünyanın en büyük BT firmaları arasında bulunuyor. HP ve sunduğu çözümler hakkında ayrıntılı bilgi için www.hp.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.