Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor

Tarih: 18.08.2009
Xerox iGen4; 7.0 metre uzunluğu, 2.30 cm. yüksekliği ile ofset ve fotoğraf kalitesinde saatte 6.600 sayfa basabiliyor. Xerox iGen4’ün üzerinde 400 adet teknoloji patenti bulunuyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox’un en üst düzey dijital baskı sistemi Xerox iGen serisinin en son versiyonu olan Xerox iGen4’ü, Türkiye’de ilk kullanmaya başlayan işletme, Arena Dijital oldu. İstanbul’da dijital baskı alanında faaliyet gösteren Arena Dijital bünyesinde kurulan Xerox iGen4 serisi ürün grubu ile Türkiye’de dijital baskı pazarının daha da büyümesi bekleniyor.

Xerox Türkiye Genel Müdürü Mehmet Sezer, “Dijital baskı teknolojisinin ulaştığı en üst seviyeyi temsil eden Xerox iGen4’ün ülkemizdeki ilk kurulumunu yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu gelişme bize, Türkiye’deki dijital baskı endüstrisinin ne kadar gelişmeye açık olduğunu bir kez daha gösteriyor” dedi. Xerox iGen4’ün baskı kalitesinin ofset baskıdan ayırt edilmesinin zor olduğunu belirten Mehmet Sezer, Xerox iGen4’ün doğrudan ve birebir pazarlama gibi pazarlama iletişim alanına yeni uygulamalar getireceğini ve kullanan firmalara da önemli iş fırsatları yaratacağını söyledi.

Arena Dijital firma sahibi Lokman Şahin ise yaptığı açıklamada, “Xerox’un dijital baskı alanındaki en üst modeli Xerox iGen4’ü kurarak, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Xerox iGen4’ün Arena Dijital’de kullanılmaya başlanmasıyla dijital baskının ulaştığı son noktayı, gözler önüne sermek açısından önemli bir yatırım yapmış olduğumuza inanıyorum” şeklinde konuştu. Lokman Şahin ayrıca, Arena Dijital’de kurulan Xerox iGen4’ün, baskı ebadı ve kapasitesiyle müşterilerine önemli avantajlar sağladığını ifade etti.

Ayda ortalama baskı miktarı yüz binler mertebesinde olan kuruluşlar için ideal bir ürün olan Xerox iGen4, baskı süreçlerini otomatikleştiriyor ve makine üzerinde baskı ayarlarını düzenlemek için baskıyı kesme ihtiyacını ortadan kaldırarak, toplam operasyon maliyetlerini azaltıyor. Gelişmiş yeni teknolojisi ile iş verimliliğini yüzde 35’lere kadar artırabilen Xerox iGen4’ün dakikada 110 sayfaya ulaşan tam renkli yüksek baskı hızı, çok ekonomik baskı maliyeti ve çarpıcı baskı kalitesi ile özellikle birebir pazarlama ve kişiselleştirilmiş dokümanlar üretmek isteyen firmalara önemli faydalar sağlıyor. Xerox iGen4, genişliği 364 ile 572 mm, ağırlığı 60 ile 350 gram arasındaki pek çok kağıda ve farklı medyalar üzerine baskı yapabiliyor. Toplam kağıt kapasitesi 80.000 sayfaya varan Xerox iGen4 ile yoğun baskı hacimli 12 farklı iş emri tek bir seferde verilebiliyor. Üzerinde yaklaşık 400 ayrı teknolojik patent bulunan ve kuru mürekkep kullanan Xerox iGen4’ü oluşturan parçaların yüzde 97’den fazlası geri dönüştürülebilir malzemelerden oluşuyor.