Tüketiciden “Domino’s Pizza ya” tam puan…

Tarih: 08.08.2011

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve uluslararası araştırma şirketi KA Araştırma tarafından yürütülen 'Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin (TMME)’ 2011 yılı sonuçlarına göre Domino’s Pizza, hızlı servis restoranları tüketicisinin en çok memnun kaldığı marka oldu.

Türkiye Kalite Derneği ve Uluslararası Araştırma Şirketi KA Araştırma tarafından; ACSI (American Customer Satisfaction Index) lisansı, National Quality Research Center ve Michigan Üniversitesi proje yönetim desteği ile yürütülen TMME çalışmasında Domino’s Pizza, 79 puan alarak hızlı servis restoranları kategorisinde birinci oldu.

En lezzetli pizzaları, en sağlıklı ve en güvenli ortamlarda hazırlayarak, 30 dakika garantisi ile sunan Domino’s Pizza, KalDer Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi 2011 yılı 1. çeyrek ölçümlerinde hızlı servis restoranları sektöründe lider olarak kalitesini bir kez daha gösterdi.

Bir yılda 12 milyon pizzayı, pizzaseverler ile buluşturan, Türkiye’nin hayran olduğu lezzet Domino’s Pizza, hızlı ve sistemli çalışma şekliyle birlikte pizzanızın hangi aşamada olduğunu görmenizi sağlayan online siparişlerdeki sistemi ile de sizi lezzet yolculuğuna çıkartıyor.

Herkesin beğenisine uygun en lezzetli pizzaları yaratmak için kendisiyle yarışan Domino’s Pizza’da inceden inceciğe, klasikten dublexe kadar 4 farklı çeşit hamur bulunuyor. Her damak zevkine uygun pizzalarını 30 dakika içerisinde kapınıza getiren Domino’s Pizza, tüketicisinden aldığı destekle tadına dayanılmaz alternatifler sunmaya devam ediyor.

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) hakkında

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME), 20'yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yürütülen Ulusal Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin Türkiye uygulamasıdır. TMME, Türkiye Kalite Derneği-KalDer, KA Araştırma Limited ortak girişimi tarafından yürütülmektedir. Türkiye çapında, değişik sektörleri ve bu sektörlerdeki kurumları kapsayacak şekilde her 3 aylık dönemde yapılan Ulusal Endeks'in oluşturulmasında, ülke içinde satın alınan belirli ürün ve hizmetleri sunan kuruluşlar için müşteri memnuniyeti anketleri yapılmakta, bu anket sonuçları özel bilimsel bir ekonometrik model (ACSI Modeli) kullanılarak analiz edilmektedir. Analiz sonuçları kurumsal, sektörel ve ulusal bazda endeksler halinde hazırlanmaktadır.

Sektörler: