Adres: Esentepe Mahallesi, Salih Tozan Sokak, Karamancılar İş Merkezi, D Blok, No:16 Şişli 34394 İstanbul

Telefon: 0212 306 10 00

Fax: 0212 306 10 10

Yetkili Kişi: TTNET

Web: www.ttnet.com.tr/

TTNET Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen’e CIO Ödülü

Tarih: 25.12.2011
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, müşterilerine sunduğu hizmetlerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği, SEP sistemi entegrasyonu projesiyle CIO Ödülleri kapsamında verilen yılın CIO’ları ödülüne layık görüldü. TTNET Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen liderliğinde, 100 kişilik bir ekiple yürütülen SEP, müşteriye sunulan hizmet hızını ve kalitesini en yüksek seviyeye taşımak için oluşturulmuş bir yol haritası olarak tanımlanıyor.

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, müşteriye sunulan hizmet hızını ve kalitesini artırmak amacıyla hayata geçirdiği SEP sistemi entegrasyonuyla CIO Online tarafından düzenlenen Yılın CIO Ödülleri kapsamında 12 CIO’dan birisi oldu. TTNET Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen liderliğinde yürütülen SEP (Service Excellence Program), TTNET’in CRM (Customer Relationship Management) sistemini güçlendirecek ve müşterilerle ilgili işlemleri hızlandıracak.

SEP, Müşteri Takip Sistemi, Faturalama, Veri Ambarı/İş Zekası, Entegrasyon ve Veri Aktarımı olmak üzere 5 ayrı sistemden oluşuyor. SEP; CRM, İş Zekası ve Faturalama konularında yaşanabilecek olası sorunların önüne geçmek, müşteriye sunulan hizmet hızını ve kalitesini en yüksek seviyeye taşımak için oluşturulmuş bir yol haritası. SEP sayesinde müşteri; sistem kullanıcısı, son kullanıcı, bayi ve tedarikçi, güçlü bir etkileşim zinciri içinde yer alıyor.

TTNET tarafından, 100 kişilik bir ekiple gerçekleştirilen proje 1,5 yılda tamamlandı. Uygulamaya alınması sadece 2 hafta süren SEP kapsamında yerli firmalar ile çalışıldı ve ürün başarıyla hayata geçirildi. Bu proje, Oracle 2011 Most Impressive Customer Project Award Winner ödülüne de layık görülmüştü.

CIO Ödülleri gecesinde, TTNET adına ödülü alırken kısa bir konuşma yapan TTNET Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Şen, TTNET’in SEP ile kurumsal ve bireysel müşterilerine verdiği hizmeti bir üst seviyeye taşımış olduğunu söyledi. Şen “SEP ile sektöre örnek bir proje kazandırdığımız için gurur ve mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde daha güzel projeleri de ekibimizle birlikte başaracağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.