Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cd. No:10/1 Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 331 0 200

Fax: 0 212 332 18 93

Yetkili Kişi: DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic. A.Ş.

Web: www.trendyol.com/

Trendyol.com ve Hadise reklam filminde buluştu!

Tarih: 22.02.2012
Gözde marka ve tasarımcıların ürünlerini indirimlerle üyelerine sunan, TRENDYOL.COM ilk reklam filmini Hadise ile çekti. “Türkiye'nin Trend Yolu" sloganı ile televizyon kanalarında 24 Şubat 2012, Cuma günü yayına girecek olan reklam filmi, tüm moda tutkunlarının beğenisine sunulacak. Hadise’nin kendine özgü yorumuyla seslendirdiği jingle ise aynı tarihte radyolarda yayında olacak. Reklam filminde herkesi uygun fiyatlar ve özel fırsatlar için TRENDYOL.COM'a davet eden ve sette renkli tavırlarıyla dikkat çeken Hadise, TRENDYOL.COM ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ileterek, bu reklam filmiyle uzun sürecek iş birliğinin temellerini attığını iletti.

Sunduğu moda odaklı alışveriş fırsatları ve marka çeşitliliği ile modayı herkese ulaştırmayı hedefleyen Türkiye'nin TRENDYOL'u TRENDYOL.COM reklam filminde, Hadise'nin yanısıra TRENDYOL.COM çalışanları da rol alıyor.

TRENDYOL.COM'un en önemli misyonu "Herkes için moda" ilkesiyle, marka çeşitliliği ve avantajlı kampanyaları yanında, stil ve trend konusunda sağladığı zengin içeriklerle de modayı Türkiye'nin her kesimine ulaştırmak. Kampanyanın 'Türkiye'nin trend yolu' sloganı da hem markanın bir moda otoritesi olduğunu hem de alışverişin modaya açılan kapısı olduklarını vurguluyor.

Türkiye'nin her yerine her gün 10.000'lerce ürün dağıtımı gerçekleştiren TRENDYOL.COM, gerçekleştirdiği kampanya çerçevesinde filmde Hadise’nin giydiği kıyafetlerin çoğu kısa zaman içerisinde özel bir butikle üyelerinin beğenisine sunacak.

Sektörler: