Adres: Trend Micro EMEA Ltd. Turkiye Macka Cad. Yeni Macka Han No. 14 Kat. 3 Daire 4 Maçka Istanbul Turkiye

Telefon: +0212 2416100 Pbx

Fax: +0212 2416100

Yetkili Kişi: Trend Micro Türkiye

Web: www.trendmicro.com.tr/

eklenilen başka bülteni yok.

Trend Micro’dan online özgürlük

Tarih: 22.10.2008
Trend Micro, en çok satılan tüketici ürünlerinin 2009 sürümlerini piyasaya çıkardı. Şimdi daha akıllı olan bu ürünler, kullanıcılara online özgürlük vaat ediyor.

İnternet içerik güvenliğinde global bir lider olan Trend Micro, en çok satılan tüketici ürünlerinin 2009 sürümlerini piyasaya çıkardı. Trend Micro Internet Security ve Trend Micro Internet Security Pro, tüketicilerin verileri ve kişisel bilgileri için online tehditlere karşı daha fazla güvenlik sunuyor. Bu ürünler, daha hafif bellek yükü, daha hızlı kurulum ve daha etkili koruma ile dikkat çekiyor. Ürünlerin çalışmasını sağlayan Trend Micro Smart Protection Network, bir "cloud-client" güvenlik altyapısı olup, web ile e-posta tehdit verileri arasında ilişki kuruyor. Bunun için, tehditleri internetteki tehdit veritabanlarıyla karşılaştıran itibar teknolojilerinden yararlanıyor.

Trend Micro Global Pazarlama Tüketici Birimi Yöneticisi Carol Carpenter, konu hakkında şunları söylüyor: "Bu yıl, veri hırsızlığı tehditlerine karşı daha akıllı koruma sağlayan, bu arada da bilgisayar kaynaklarına en az etkide bulunan ürünler geliştirmeye odaklandık. Müşterilerimize, yüzde 40'a varan oranlarda daha az bellek kullanımı ve yaklaşık yüzde 50 daha hızlı önyükleme avantajları sunuyoruz. Trend Micro Smart Protection Network altyapısını kullanarak, kullanıcılarımıza en yeni internet tehditlerine karşı son derece güçlü ve gerçek zamanlı koruma sağlıyor; onların online faaliyetlerden en üst düzeyde zevk almalarını sağlıyoruz."

Yeni ve gelişmiş özellikler, tüketicilere, internet kullanımı konusunda "daha akıllı davranma"da yardımcı oluyor

• Gelişmiş Home Network Security Management işlevi, kullanıcılara, grafiksel bir ev ağı haritasıyla, ev ağlarındaki diğer bilgisayarları görme ve uzaktan yönetme, ayrıca kablosuz ağ işgalcilerini önleme imkanı veriyor. Trend Micro, e-posta, web sitesi ya da anlık mesajlardaki şüpheli linkleri tarayan ekstra bir koruma katmanı da sunuyor. Ayrıca, istenmeyen mesajları (spam) önlüyor. Hacimden bağımsız olarak, istenmeyen mesajlar, bilgisayar performansını kötü yönde etkilemeden önce engelleniyor.

• Gelişmiş ebeveyn kontrolleri sayesinde, anne babalar, ilgili aile üyesine bağlı olarak daha iyi kontrol uyarlaması yapabiliyorlar. Yeni işlevsellikler, her çocuğun internete girebileceği tarihi ve zamanı denetleme yeteneği içeriyor. Ebeveynler, bir bilgisayardan gönderilmesini istemedikleri bilgi kategorilerini (ev adresleri, telefon numaraları, şifreler, vb.) de belirleyebiliyorlar.

• Security Activity Dashboard, müşterilere, kullanımı kolay tablo ve çizelgeler yardımıyla bilgisayarlarındaki güvenlik faaliyetlerinin tamamına yönelik kapsamlı ve uyarlanabilir bir anlık görüntü sunuyor. Kullanıcılar, bilgisayarlarının ne zaman ve nasıl saldırıya uğrayabileceği hakkında daha fazla bilgi sahibi olarak, internette daha güvenli ve zeki bir biçimde sörf yapabiliyorlar.

• Quick Scan özelliği, tehditleri saklanma olasılıkları en yüksek olan yerlerde arıyor ve bunu Full Scan taramaya göre çok daha kısa bir sürede yapıyor. Quick Scan, ürünün durum bildirme özelliğiyle birlikte çalışarak, tarama ve güncellemelerin yalnızca kullanıcılar için uygun zamanlarda yapılmasını sağlıyor. Böylece, kullanıcı, bir video izlerken, bir PowerPoint sunum hazırlarken ya da bir bilgisayar oyunu oynarken, ekrana uygunsuz ürün mesajları gelmiyor.

• Trend Micro korumasını akıllı telefonlarına da aktarmak isteyenler için, Trend Micro Internet Security Pro, virüslere, istenmeyen SMS mesajlarına, kötücül yazılımlara, veri hırsızlığına ve hizmet kesintilerine karşı mobil güvenlik sunuyor.

Trend Micro tüketici güvenliği paketleri, iki tipte sunuluyor: Trend Micro Internet Security ve Trend Micro Internet Security Pro. Trend Micro Internet Security Pro, performans, ev dışında dizüstü bilgisayar kullanımı, online bankacılık ve alışveriş gibi durumlar için en uygun hale getirilmiş ek özellikler sunuyor.

www.trendmicro.com
İnternet içerik güvenliğinde global bir lider olan Trend Micro, şirketler ve bireysel kullanıcılar için dijital bilgi alışverişinde güvenliği sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir. Sektörde öncü bir şirket konumunda bulunan Trend Micro, operasyonel sürekliliği, kişisel bilgileri ve fikri mülkiyeti, malware, spam, veri sızıntıları ve en son Web tehditlerine karşı korumak için ileri düzeyde entegre tehdit yönetim teknolojileri geliştirmektedir. Bu tehditler hakkında daha fazla bilgiye www.trendmicro.com/go/trendwatch adresinden ulaşılabilmektedir. Şirketin çeşitli boyutlarda sunulan esnek çözümleri, tüm dünyada tehdit istihbarat uzmanları tarafından 24/7 desteklenmektedir. Merkezi Tokyo'da bulunan uluslar ötesi bir kuruluş olan Trend Micro'nun güvenilir güvenlik çözümleri dünyanın her yerinde iş ortakları aracılığıyla satılmaktadır.

Etiketler: Trend , Micro’dan , online , özgürlük