Adres: Namık Kemal Mahallesi Adile Naşit Bulvarı No: 40 Esenyurt - Istanbul

Fax: 212 690 01 28

Yetkili Kişi: Jumbo Madeni Mutfak Eşya San. ve Tic. A.Ş.

Web: www.jumbo.com.tr/

eklenilen başka bülteni yok.

Tencerede yüksek teknoloji devri...

Tarih: 22.10.2008
Jumbo'nun özel tasarım Matrix Tencereleri yemeklerinize lezzet katarken hayatınızı da kolaylaştırıyor. Matrix Tencereler ısınmayan kulplarına kapağı asma imkanı veren tasarımı sayesinde size eşsiz bir kullanım zevki sunuyor. Paslanmaz çelik malzemesi, termik kapsül tabanı ve tam uyumlu kapak tasarımı ile yemeklerinizi daha lezzetli bir şekilde pişirirken zamandan ve enerjiden de tasarruf ediyorsunuz. Siyah ve lacivert olmak üzere 2 farklı kulp rengi olan ve 4 farklı boydan oluşan Matrix Tencere Setleri Jumbo satış noktalarında sizi bekliyor. 21.10.2008, İstanbul Sofra ve mutfakların vazgeçilmez firması Jumbo, özel tasarım tencereleriyle yemeklerinize lezzet katıyor. Matrix serisi paslanmaz çelik tencereler şıklığının yanı sıra teknik özellikleri ve tasarımıyla da göz dolduruyor. Özel alaşımlı termik kapsül tabanı ve tencere ile mükemmel örtüşen kapak detayı zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayarak yemeklerinizin lezzetini koruyarak pişirmenizde size yardım edecek. Yemek yaparken ya da pişen yemeğinizi servis ederken özellikle sıcak kapağı nereye koyacağınızı düşünmenize de gerek kalmadı. Matrix tencerelerin ısıya dayanıklı kulpları kapağı asmanız için özel tasarlandı. Artık kapak tutarken ne eliniz yanacak ne de tezgah kirlenecek. Kullanım kolaylığının yanı sıra dayanıklılığıyla da dikkat çeken Matrix' in ısıya dayanıklı el yakmayan kulpları, tencereye vidasız olarak monte edilen yüksek teknoloji harikası Clip-On sistemi sayesinde asla gevşeme yapmaz. 4 farklı boydan oluşan ve siyah ve lacivert kulp rengi seçenekleri bulunan Matrix Tencere setinin fiyatı 610 YTL. Uzun yıllar güvenle lezzetli yemekler yapmak için Matrix Tencerelere size en yakın Jumbo satış noktasına gelerek sahip olabilirsiniz. Jumbo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.jumbo.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (212) 565 90 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Jumbo hakkında: Jumbo, 1947 yılında Nubar Çolak tarafından kuruldu. İlk imalatını Çemberlitaş'ta küçük bir atölyede, sarı dökümden çatal-kaşık-bıçak üreterek gerçekleştirdi. 1950'li yıllarda kalitede dünya standartlarını yakalayan firma, 1966 ve 1987 yıllarında aldığı uluslararası ödüllerle başarısını pekiştirdi. 1987 yılında Minas Çolak ile birlikte Türkiye'de moda yaratan, trendleri belirleyen bir firma konumuna geldi. 2005 yılında ise Super Brands (Süper Marka) ödülüne layık görüldü. Jumbo bugün İtalya, Fransa, İspanya, ABD, Ortadoğu ülkeleri ile Türk cumhuriyetlerine ihracat yapıyor ve ülkemizde yüzde %40 pazar payıyla alanında öncülüğünü sürdürüyor. Jumbo'nun Türkiye çapında 11 satış mağazası ve 250'nin üzerinde satış noktası bulunuyor. 540 çalışanıyla yeniliklere imza atmaya devam eden Jumbo ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi internet üzerinde www.jumbo.com.tr adresinden alınabiliyor.

Etiketler: Tencerede , yüksek , teknoloji , devri...