Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Temponuza ayak uydurur

Tarih: 01.06.2009
Yoğun çalışan ofislerin iş akışına göre programlanabilen, enerji ve toner tüketimi düşük Xerox WorkCentre 7425, 7428 ve 7435; aynı anda birçok kişinin yazıcı, fotokopi, tarayıcı, faks ve e-posta ihtiyaçlarını kesintiye uğratmadan, hızlı bir şekilde karşılıyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, renkli çok fonksiyonlu ürün ailesine yeni bir üye daha katıyor. Xerox, orta ve büyük ölçekli ofisler için maliyeti aşağıya çeken, enerji tüketimini azaltan, yüksek performans gösteren ve kusursuz renk kalitesi sağlayan renkli çok fonksiyonlu ürün Xerox WorkCentre 7400 serisini sunuyor. Renkli çok fonksiyonlu ürün ailesini Xerox WorkCentre 7425, 7428 ve 7435 ile genişleten Xerox, bu kategorideki pazar liderliğini güçlendirmeye devam ediyor.

Dört ayrı makinede yapılabilecek bir işi tek bir makinede yapan Xerox WorkCentre 7400 serisi, renkli ve siyah-beyaz baskıda dakikada 35 sayfaya kadar kopyalıyor ve çıktı alıyor. Xerox’un yeni WorkCentre grubu serisinin 1200 x 2400 dpi baskı çözünürlüğü, istenen renk kalitesinde baskı almayı sağlıyor. Kağıt besleme kapasitesi 5.760 sayfaya kadar çıkabilen Xerox WorkCentre 7400 ürün ailesi, kullanıcılarına opsiyonel olarak sonlandırıcı seçenekleri sunuyor. Sunulan bu seçenekle basılan dokümanları delmek ve zımbalamak ve istenirse kitapçık haline getirmek de mümkün oluyor.

Xerox WorkCentre 7425, 7428 ve 7435, taranan dokümanları e-posta, faks gibi birden fazla hedefe yönlendirebiliyor ve PDF tarama yapabiliyor. Xerox WorkCentre 7400 serisi, Xerox Standard Accounting ve Auditron gibi iş yazılımları sayesinde hangi özelliklerin ne kadar kullanıldığı ve her bir kullanıcının ne kadar renkli veya siyah beyaz baskı aldığını raporluyor ve web tabanlı uzaktan yönetim sağlıyor. Xerox WorkCentre 7425, 7428 ve 7435, Print Around özelliği ile gönderilen işleri planlayarak, ortaya çıkabilecek karışıklıkları önlüyor ve verimliliği artırıyor. Ayrıca ürünle birlikte sunulan Xerox’un “Genişletilebilir Arabirim Platformu”, dokunmatik ekranın kullanıcının ihtiyaçlarına göre tasarlanabilmesini sağlıyor.

Ofislerde mekandan tasarruf sağlayan ergonomik tasarımı ile Xerox WorkCentre 7400 serisi, daha az atık bırakan, düşük bir enerji ile çalışan Xerox’un çevreci kimyasal toner teknolojisini kullanıyor. Energy-Star uyumlu yeni Xerox WorkCentre serisi, diğer pek çok renkli lazer ürünler ile karşılaştırıldığında uyku modunda sadece 2 watt gücünde enerji harcıyor. Ayrıca “biomass” plastik malzemesinden yapılan bu ürünler, üretim esnasında yüzde 16 daha az karbondioksit emisyonu üretiyor.