Adres: M. Fatih Öngül Sk. Bağdatlıoğlu Plaza No:3 Kat:7 Kozyatağı İstanbul

Web: www.t-mex.com.tr

Sonbahar’da CliC’ten bayanlara özel yeni çerçeveler

Tarih: 07.09.2009
T-Mex Dış Ticaret A.Ş.’nin Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği “CliC” markası sonbahar sezonunu bayanlara özel yepyeni bir seri ile karşılamaya hazırlanıyor.

2006 senesinde Türk tüketicileri ile tanışan CliC marka optik çerçeveler, kendine has tarzı ile kısa sürede pazarda kendine bir yer edinmiştir. Hem bay, hem bayan gözlük kullanıcılarının beğenisini kazanan ve günlük yaşantılarını kolaylaştıran CliC, ürün gamına devamlı suretle yeni modeller ve renkler ekleyerek yoluna devam etmektedir.

Markanın en son serisi olan “CliC Cateye” bayanlara hitap eden bir ürün olarak piyasaya giriş yapmaya hazırlanıyor. Sadece ve sadece bayanlara özel olarak hazırlanmış olan bu modelin kırmızı, siyah, leopar, mor ve mavi olarak toplam 5 renk seçeneği vardır. CliC’in özellikle okuma çerçeveleri arasından sıyrılmasını sağlayan benzersiz özelliklerin tümünü barındıran bu yeni seri, bayanlar için klasik CliC’lere nazaran daha feminen ve çarpıcı bir alternatif yaratmaktadır.

Bu çerçeveler tasarlanırken bayanların kafalarına daha ergonomik bir şekilde uyum sağlamaları amacıyla yanlarda bulunan ve çerçeveyi uzatıp kısaltmayı sağlayan metal parçalar normalden kısa tutulmuş. Böylece, bayanların saçları açık olduğu durumlarda dahi CliC Cateye çerçeveler kafaya tam oturduğundan kullanımının daha konforlu olmasına imkan tanınmış.

Bu farkın bayan kullanıcıların hemen ilgisini çekmesi ve CliC çerçevelerini daha fazla tercih etmelerine neden olması bekleniyor.