Adres: Bağlarbaşı, Kısıklı Cad. No: 26, Altunizade 34662 İstanbul

Web: www.setur.com.tr

Setur, 19 Mayıs tatili için farklı seçenekler sunuyor
Setur ile Tatil Heyecanınız Ela Quality’de İkiye Katlanıyor
Setur’dan bayram için tatil alternatifleri
BookinTurkey.com Expediai İş birliği ile kullanıcılarını tüm Dünya’da en iyi fiyatlar ile 120.000 Otel’e ulaştırıyor.
Erken rezervasyon’da 3. dönem indirimlerinde son gün 3 mayıs
SETUR, “Turizm Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Seçildi
Erken rezervasyon 2. dönem indirimlerinde son gün 5 nisan!
BookinTurkey.com 500.000’ininci Rezervasyona Ulaştı
Setur Paro’lu kart sahiplerine özel yurt içi %35 indirim
Setur’dan Parolu Kart Sahiplerine Özel İstediğin kişiye, istediğin adrese teslim “Paro Market Paketi”ni kazanmak için, Tatilini Setur’dan Seç!
Setur’dan Yurt İçi Seyahatte %35’e Varan Erken Rezervasyon İndirimi
Setur’dan Yurt Dışı Sömestir Seçenekleri
Setur En İyi Seyahat Acentesi
Setur’dan Yılbaşı Yurt Dışı Tur Seçenekleri
Setur Kurban Bayramı’nda birbirinden güzel yurtiçi kültür turları ile yine iddialı
Kasım’da Londra başkadır
Setur ile Şeker Bayramı’nda yurt içinde keyifli tatiller
Şeker Bayramı Hindistan-Nepal turunda bambaşka kültürleri keşfedin
Şeker Bayramı tatilinde rotamız Amsterdam
Şeker Bayramı’nda Vietnam ve Kamboçya’yı keşfedin!
SETUR’dan Parolulara, Türkiye’nin en seçkin otellerinde %30’a varan indirimler!
Bookinturkey.com yine ’En iyi Turizm ve Seyahat Sitesi’ seçildi
Costa’nın en yeni gemisi tanıtıldı
Setur’dan 19 Mayıs tatil önerileri
Setur ile dumansız tatiller
Erken rezervasyon yaptırın, 23 Nisan’da tatile indirimli çıkın
Sömestre’de Setur’la Kayak Keyfi
Setur Yurt Dışı Kurban Bayramı Turlarını Keyifle Sunar

Sömestre’de Kayak Yapmanın Keyfini Setur’la Çıkarın

Tarih: 16.12.2009
Sömestre tatilini kayak yaparak geçirmek isteyenler için SETUR birbirinden keyifli yurt dışı kayak programları hazırladı.

Her sene Setur misafirlerinin yoğun ilgisini çeken bu turlarda yerinizi alabilmeniz için rezervasyon yaptırmanın tam zamanı!

Gelin bu tatilde Fransa'da Courchevel, Avusturya'da Lech Kayak Merkezleri’nde kayak tatilinin keyfini çıkarın.

Kuzey Alpler' de yer alan dünyaca ünlü Courchevel'de ormanın tam ortasında, doğal bir ortam sizleri bekliyor. Courchevel' deki 3 vadiyle birleşmiş 600 kilometrelik kayak pisti 1300 metre ile 3200 metre arasında değişen yüksekliğiyle dünyanın en büyük kayak alanı olma özelliğine sahip.

Büyük olmasının yanında kayak severlere sağladığı kolaylıklarla Courchevel ve resortlar, iki kişilik odada kişi başı 2.450 Euro fiyatla her seviyedeki ve kategorideki kayakçı tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Dünyanın en ünlü kayak alanında bulunmak lüks otellerde kusursuz kaliteyi ve kapalı havuz, sauna, hamam gibi birçok hizmeti ayaklarınıza kadar getiriyor. Courchevel rahatlık ve inceliğin birleştiği eşsiz mimarisiyle size unutulmaz bir kayak zevki yaşatacak. Kayaktan sonra farklı birçok aktivite ile dağın tadını çıkarabilir, şehir merkezine yürüyüşler yaparak oradaki eğlencelere katılabilirsiniz.

Arlberg Kayak Bölgesi'nin tam merkezinde bulunan Lech ise Avusturya'nın en ayrıcalıklı kayak merkezlerinden biri. Kış tatillerini geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olarak bilinen Lech'deki en görkemli an, kesinlikle güneşin karlarla kaplı tepenin üzerinde battığı an.. bu anlarda günün tüm yorgunluğunu unutacaksınız.

Lech’te kayağın tadını tam anlamıyla çıkarabileceğiniz 84 adet teleferik, telesiyej ve teleski ile ulaşılabilen mavi, kırmızı ve siyah kategorilerde toplam 260 km uzunluğunda pistler bulunuyor.

Setur, kayakçıların en çok rağbet ettiği Lech bölgesinde birbirinden güzel otel alternatiflerini iki kişilik odada kişi başı 1.490 Euro fiyatla sunuyor.

World'e özel 7 taksit imkanıyla sunulan Setur'un benzersiz kayak turlarını incelemeden tatilinize karar vermeyin.

Ayrıntılı bilgi 0 212-216 444 0 738 veya www.setur.com.tr adresinde.

Etiketler: setur , rezervasyon , kayak , courchevel