Adres: Zemana Ltd. Thracian Technology Development Park 48 Aysekadin Yerleskesi 22030 Edirne - TURKEY

Telefon: +1-866-293-2016

Yetkili Kişi: Zemana Antilogger

Web: www.zemana.com/

eklenilen başka bülteni yok.

Sistemi çökerterek giderilemez kayıplara yol açan zararlı yazılımlara fırsat vermiyor...

Tarih: 22.09.2008
Zemana AntiLogger, hem bilgileri, hem işletim sistemini koruyor Zemana AntiLogger, Sistem Savunma modülü ile bilgisayarlarda işletim sistemi için hayati önem taşıyan bölgeleri koruma altına alarak, zararlı yazılımlara karşı sistemi sezgisel olarak koruyor. Bu sayede, işletim sistemini zayıflatarak bilgisayarda güvenlik açıkları yaratılması ya da bilgisayarın uzaktan tümüyle ele geçirilmesi engellenmiş oluyor.

Sistem Koruma modülü Zemana AntiLogger'ın 6 üstün sezgisel koruma modülü içerisinde yer alıyor. Bilgisayarların en önemli bölgelerinden olan işletim sisteminin risk altında olması, sisteme kararlılığını kaybettiriyor ya da işletim sistemindeki aksaklıklar sebebiyle güvenlikte açıklar görülebiliyor. Bunun sonucu olarak istenmeyen bilgi kayıpları gündeme geliyor. Zemana AntiLogger, özellikle Windows Operating System Registry (Windows İşletim Sistemi Kayıtları), Physical RAM (Fiziksel RAM) ve işletim sistemi için hayati önem taşıyan benzer önemli bölgeleri koruma altına alarak herhangi bir zararlı yazılım tarafından bu bölgelere hasar verilmesini engelliyor. Sistem Savunma Modülü, sadece bu bölgeleri korumakla kalmıyor, aynı zamanda güvenilir sistem uygulamalarına, zararlı kod ya da DLL enjeksiyon edilerek, kötü amaçlı eylemler gerçekleştirmesini önlüyor.

Zemana AntiLogger Sistem Savunma Modülü bu tür davranışlara yeltenen yazılımları sezgisel olarak engellemek amacıyla anti-eylem metodlarıyla donatıldı. Benzer şekilde Kernel Driver Loading (Çekirdek Sürücüsü Yükleme) denilen, işletim sistemi çekideğine sürücü dosyaları yüklenmesiyle, sistemin tamamen ele geçirilmesi amacını taşıyan zararlı yazılımların sızmasını Zemana AntiLogger yine sezgisel olarak engelliyor. Sistem Savunma Modülü, Zemana AntiLogger'ın herhangi bir modülünün devre dışı bırakılması amacını taşıyan zararlı yazılımların durdurulmasını da sağlıyor. Bilinmeyen zararlılara karşı da koruma sağlıyor

Zemana AntiLogger, sistem zararlılarına karşı geliştirilmiş güçlü anti-eylem metodları ile bilgisayardaki tüm bilgileri imza veritabanına ihtiyaç duymadan sezgisel olarak koruma altına alıyor. Sistem Savunma Modülü, kullandığı sezgisel koruma metodları ile sadece bilinen değil aynı zamanda henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen sistem saldırı yöntemlerine karşı da kullanıcılarını sıfır zamanlı olarak koruyor. Türkiye'nin ilk güvenlik yazılımı olan, İngilizce versiyonu ile tüm dünyada satışa sunulan Zemana AntiLogger, Arena Bilgisayar distribütörlüğünde Türkiye'ye yayılmış 7000'den fazla bilgisayar ve teknoloji ürünleri satış noktası ile 300'ten fazla online alışveriş sitesinde bilgisayar kullanıcılarına sunuluyor.
Zemana AntiLogger ile ilgili ayrıntılı bilgiye

Zemana Bilişim Teknolojileri'nin www.zemana.com internet adresinden ulaşılabiliyor.

bilgi için:ülkü erdem departman medya iletişim/216 464 25 00 zemana@departmanmedya.com