Sinpaş Bosphorus City’den farklı ve eğlenceli dev puzzle aktivitesi

Tarih: 15.03.2010
Gayrimenkul sektörünün öncü ve güvenilir kuruluşlarından Sinpaş GYO, alışveriş merkezlerinde eğlenceli bir aktivite başlattı. Alışveriş merkezlerine kurduğu dev puzzle ile Türkiye’nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City’nin tanıtımını yapan firma, puzzle’ı 1 dakika içinde tamamlayanlara Bosphorus City Puzzle’ı hediye ediyor.

Sinpaş GYO, İstanbul Boğazı’nı ve Boğaz’ın seçkin semtlerini yeniden yorumladığı Bosphorus City projesinin tanıtımı için değişik bir saha çalışması düzenliyor. Firma Carousel AVM’ye kurduğu 8*2 m ebadındaki dev Bosphorus City Puzzle ile AVM ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Puzzle’ı 1 dakika içinde tamamlayan ziyaretçilere projenin puzzle’ını hediye eden firma, aynı zamanda standında proje ile ilgili detaylı bilgi de veriyor.

Şubat sonunda Carousel AVM de başlayan etkinlik yoğun ilgi görüyor. Yüzlerce aile şimdiden istanbul’un 2. Boğaz’ı Bosphorus City i bu eğlenceli aktivite ile keşfetti.

Bosphorus City dev puzzle aktivitesi 21 Mart’a kadar Carousel AVM’de ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek.

Saygılarımla,

Duygu KAVAME