Adres: Cihangir Mah. Bakraç Sok. no:14/C Cihangir-İstanbul

Telefon: 0212 244 79 84

Yetkili Kişi: Mono İletişim

Web: www.monoiletisim.com

eklenilen başka bülteni yok.

SHOPI GO’ nun Yeni Mekanı The Loft Açıldı

Tarih: 01.10.2013
Shopi go’nun yeni mekanı The Loft, konsept butik anlayışına farklı bir anlam katmayı, online alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı ve ürünlerini müşterilerinin daha yakından tanıyabilecekleri bir ortamda sunmayı hedefliyor.

Mekan tasarımı; Edida en iyi genç tasarımcı ödüllü Sami Savatlı tarafından yapılan The Loft’ ta tasarımcı minimal tasarımı ile sadelik ve lüksü birleştirerek güçlü bir kimliğe sahip modern bir mekan yarattı.

müşterilerine erkek, kadın giyim ve lifestyle ürünlerle dolu sonsuz bir çeşitlilik sunuyor. Özel satışlar, sınırlı koleksiyonlar, ön satışlar, dünyaca ünlü tasarımcılar ve yeni yeteneklerin ürünlerinin sunulduğu The Loft, sıra dışı tavrıyla online alışveriş sektöründe Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Shopi go’ nun sunduğu yaşam tarzının bir parçası olan moda, sanat, tasarım, teknoloji, müzik ve şehir kültürünü The Loft’ ta deneyimleyebilir ve sadece size özel bir alışveriş keyfi yaşayabilirsiniz.

The Loft, Pazar günleri hariç haftanın 6 günü 09:30 ile 20:00 saatleri arası açık ve randevu sistemi ile çalışıyor.

Randevu almak için +90 212 325 3595 numaralı telefondan arayabilir ya da tercih ettiğiniz tarih ve saat ile birlikte info@shopigo.com adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Adres: Mim Kemal Öke Cad., No: 6/6 Nişantaşı, İstanbul

Telefon: +90 212 325 35 95

E-mail: info@shopigo.com

Sami Savatlı hakkında:

Sami Savatli – İstanbul merkezli tasarımcı – iç mekan, mobilya, ürün ve aydınlatma tasarımı alanlarında çalışmaktadır. Formları manipüle eden ve stilleri karıştırıp birleştiren tasarım anlayışı, fonksiyondan yola çıkmakla beraber, sanatsal ifadeleri olan, kullanılabilir ürünler ortaya koymaktadır. Seri üretim ve zanaat işçiliği arasındaki ilişkiyi sorgulama biçimi; bir yandan gündelik hayata dair çözümler sunarken, bir yandan da kültürün dışavurumu olarak kendini ifade etmektedir.

Sektörler: