Adres: Bağlarbaşı, Kısıklı Cad. No: 26, Altunizade 34662 İstanbul

Web: www.setur.com.tr

Setur, 19 Mayıs tatili için farklı seçenekler sunuyor
Setur ile Tatil Heyecanınız Ela Quality’de İkiye Katlanıyor
Setur’dan bayram için tatil alternatifleri
BookinTurkey.com Expediai İş birliği ile kullanıcılarını tüm Dünya’da en iyi fiyatlar ile 120.000 Otel’e ulaştırıyor.
Erken rezervasyon’da 3. dönem indirimlerinde son gün 3 mayıs
SETUR, “Turizm Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Seçildi
Erken rezervasyon 2. dönem indirimlerinde son gün 5 nisan!
BookinTurkey.com 500.000’ininci Rezervasyona Ulaştı
Setur Paro’lu kart sahiplerine özel yurt içi %35 indirim
Setur’dan Parolu Kart Sahiplerine Özel İstediğin kişiye, istediğin adrese teslim “Paro Market Paketi”ni kazanmak için, Tatilini Setur’dan Seç!
Setur’dan Yurt İçi Seyahatte %35’e Varan Erken Rezervasyon İndirimi
Setur’dan Yurt Dışı Sömestir Seçenekleri
Sömestre’de Kayak Yapmanın Keyfini Setur’la Çıkarın
Setur En İyi Seyahat Acentesi
Setur’dan Yılbaşı Yurt Dışı Tur Seçenekleri
Setur Kurban Bayramı’nda birbirinden güzel yurtiçi kültür turları ile yine iddialı
Kasım’da Londra başkadır
Setur ile Şeker Bayramı’nda yurt içinde keyifli tatiller
Şeker Bayramı Hindistan-Nepal turunda bambaşka kültürleri keşfedin
Şeker Bayramı tatilinde rotamız Amsterdam
Şeker Bayramı’nda Vietnam ve Kamboçya’yı keşfedin!
Bookinturkey.com yine ’En iyi Turizm ve Seyahat Sitesi’ seçildi
Costa’nın en yeni gemisi tanıtıldı
Setur’dan 19 Mayıs tatil önerileri
Setur ile dumansız tatiller
Erken rezervasyon yaptırın, 23 Nisan’da tatile indirimli çıkın
Sömestre’de Setur’la Kayak Keyfi
Setur Yurt Dışı Kurban Bayramı Turlarını Keyifle Sunar

SETUR’dan Parolulara, Türkiye’nin en seçkin otellerinde %30’a varan indirimler!

Tarih: 06.07.2009
Parolu kartı olanlar, yaz tatilinde güneşin ve denizin tadını çıkarırken de kazanıyor. Tatillerini Setur Ofisleri, Setur Yetkili Acenteleri veya Paro Seyahat Hattı’ndan alanlar, Türkiye’nin en seçkin otellerinde yüzde 30’a varan indirimlerden faydalanıyor.

Üye işyerlerinde ekstra paropuan, kampanya ve indirimler kazandıran mavi yıldız paro, yaz tatilinde de ekstra kazanmak isteyen müşterilerine yepyeni bir kampanya ile ulaşıyor.

Tatillerini 29 Haziran – 17 Ağustos tarihleri arasında Setur Ofisleri, Setur Yetkili Acenteleri veya Paro Seyahat Hattı’ndan alan parolu kart sahipleri, tek ödemede yüzde 30’a varan indirimlerden ve taksit seçeneklerinden yararlanıyor.

Kampanyayla ilgili detayları ve Paro Seyahat Hattı’nın uçak ve otobüs biletlerinde sunduğu fırsat ve avantajları 0216 554 37 70 numaralı Paro Seyahat Hattı‘ndan veya www.setur.com.tr web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Turizm sektörünün önde gelen firması Setur, sunduğu Paro Seyahat Hattı hizmetleriyle parolu kart sahiplerine fırsatlar sunmaya ve ekstra kazandırmaya devam edecek.

Paro hakkında:

Paro, katılımcı üye işyerlerinden parolu kart kullanılarak alışveriş yapıldığında, paropuan kazandıran ve bu puanı herhangi bir katılımcı üye işyerinde harcama imkânı veren bir müşteri programıdır. Üye tüketicilere aynı zamanda kampanya ve avantajlar da sunulmaktadır. Paro’nun simgesi mavi yıldızdır. Mavi yıldız bulunan üye işyerlerinde parolu kartlara ekstra paropuan, ekstra indirim ve kampanya kazandırır. Paro avantajlarından herhangi bir parolu kart veya Türkiye’nin Paro özellikli tek kredi kartı Worldcard ile, gerek nakit, gerekse kredi kartı ile ödenen alışverişlerde faydalanmak mümkündür.

Paro Üyesi İşyerleri: Alfa Romeo, Allianz, Arçelik, Arstil Mobilya, Avis, Aygaz, Beko, Burger King, Divan, Fiat, Ford, Koçtaş, Migros, Mogaz, Opet, Setur’dur.

7,7 Milyonu aşan aktif kartlı üyesi, 7.000 satış-servis noktası ile Paro, Türkiye’nin sektörler üstü en büyük sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) platformu niteliğindedir.

Etiketler: setur , paro , otel , %30 indirim , paropuan , acente , kart , seyahat