Adres: Bağlarbaşı, Kısıklı Cad. No: 26, Altunizade 34662 İstanbul

Web: www.setur.com.tr

Setur, 19 Mayıs tatili için farklı seçenekler sunuyor
Setur ile Tatil Heyecanınız Ela Quality’de İkiye Katlanıyor
BookinTurkey.com Expediai İş birliği ile kullanıcılarını tüm Dünya’da en iyi fiyatlar ile 120.000 Otel’e ulaştırıyor.
Erken rezervasyon’da 3. dönem indirimlerinde son gün 3 mayıs
SETUR, “Turizm Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Seçildi
Erken rezervasyon 2. dönem indirimlerinde son gün 5 nisan!
BookinTurkey.com 500.000’ininci Rezervasyona Ulaştı
Setur Paro’lu kart sahiplerine özel yurt içi %35 indirim
Setur’dan Parolu Kart Sahiplerine Özel İstediğin kişiye, istediğin adrese teslim “Paro Market Paketi”ni kazanmak için, Tatilini Setur’dan Seç!
Setur’dan Yurt İçi Seyahatte %35’e Varan Erken Rezervasyon İndirimi
Setur’dan Yurt Dışı Sömestir Seçenekleri
Sömestre’de Kayak Yapmanın Keyfini Setur’la Çıkarın
Setur En İyi Seyahat Acentesi
Setur’dan Yılbaşı Yurt Dışı Tur Seçenekleri
Setur Kurban Bayramı’nda birbirinden güzel yurtiçi kültür turları ile yine iddialı
Kasım’da Londra başkadır
Setur ile Şeker Bayramı’nda yurt içinde keyifli tatiller
Şeker Bayramı Hindistan-Nepal turunda bambaşka kültürleri keşfedin
Şeker Bayramı tatilinde rotamız Amsterdam
Şeker Bayramı’nda Vietnam ve Kamboçya’yı keşfedin!
SETUR’dan Parolulara, Türkiye’nin en seçkin otellerinde %30’a varan indirimler!
Bookinturkey.com yine ’En iyi Turizm ve Seyahat Sitesi’ seçildi
Costa’nın en yeni gemisi tanıtıldı
Setur’dan 19 Mayıs tatil önerileri
Setur ile dumansız tatiller
Erken rezervasyon yaptırın, 23 Nisan’da tatile indirimli çıkın
Sömestre’de Setur’la Kayak Keyfi
Setur Yurt Dışı Kurban Bayramı Turlarını Keyifle Sunar

Setur’dan bayram için tatil alternatifleri

Tarih: 20.10.2010
9 günlük bayram tatili nedeniyle Setur’un yurt dışı ve gemi turlarındaki rezervasyonların tümü doldu. Türkiye’nin lider turizm şirketi Setur, uzun tatili yurt içinde geçirmek isteyenlere kültür turizminden Kıbrıs’a kadar uzanan yelpazede birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Hafta sonuyla birleşerek 9 güne ulaşan Kurban Bayramı tatili, turizm acentelerinde yoğunluğa neden oldu. Koç Holding şirketlerinden Setur’da yurt dışı destinasyonlar ve gemi turları bayramdan günler önce tükendi.

Buna karşın, Kurban Bayramı’nı yurt içinde veya Kıbrıs’ta geçirmek yada kültür turlarına katılmak için Setur’da hala farklı alternatifler bulunuyor.

9 günlük tatili şifalı termal suların olduğu yemyeşil doğa içinde veya Antalya sahillerinde geçirmek isteyenlerin bir an önce rezervasyon yaptırmasında yarar var.

Güral Sapanca Wellness Park, tatilde kentin gürültüsünden uzak sessiz, sakin yemyeşil bir orman içinde dinlenmeyi tercih edenleri bekliyor. Tatilde, İstanbul’dan fazla uzaklaşmadan doğayla baş başa kalmak isteyenlerin seçeneği Abant Gölü’nün kenarında orman içindeki Abant Palace.

Şifalı termal sular ve benzersiz doğal güzelliklerden yararlanacakların rotası ise İstanbul-Antalya karayolu üzerinde Kütahya’ya 23 km mesafedeki Ilıca mevkiinde bulunan Güral Harlek Resort&SPA tesisleri.

Termal otellerde bayram eğlencesi

Afyon’daki termal oteller de bayram özel programlarıyla tatilcileri ağırlamaya hazırlanıyor. Tatili, Korel Termal Resort Clinic&SPA’da geçirmek isteyenler bayramın ikinci günü olan 17 Kasım’da Mustafa Keser, 19 Kasım’da Nükhet Duru’yu dinleme fırsatı bulacak. Yine Afyon’daki Oruçoğlu Thermal Resort ziyaretçileri 17 Kasım’da Nadide, 19 Kasım’da Sıla’yı izleyerek keyifli zaman geçirecek. İkbal Termal Otel ise 17 Kasım’da Hüner Coşkuner’i, 19 Kasım’da Linet’i konuk ederek, tatilcilere bayram özel programı sunacak.

Antalya her zaman cazip

Antalya Belek’te 2.1 milyon metrekare alana kurulan Gloria Serenity Resort golf sahaları, SPA salonları çeşitli aktiviteleriyle uzun bayram tatilinin keyifle geçirileceği bir adres olarak görünürken, evdeki konfor ve sıcaklığı hissettirerek sultanlar gibi saltanat sürmenin keyfini tattırmayı hedefleyen Ela Quality Resort Hotel’de bayramda tatil altenatifleri arasında önemli seçeneklerden biri. 5 yıldızlı Paloma Renaissance Antalya Beach Resort&SPA oteli de çam ormanları, etkileyici bitki örtüsü, turkuaz ve serinletici deniziyle tatilin bir diğer seçeneği arasında.

Anadolu’da kültür turizmi

Setur tüm bunların dışında, kültür turizminden yararlanmak isteyenlerle bayramı Kıbrıs’ta geçirmek isteyenler için de fırsatlar sunuyor.

Bu kapsamda dileyen, 2 gece 3 gün/3 gece 4 gün Kapadokya-Kayseri turuna katılarak Ihlara, Derinkuyu, Ürgüp, Avanos, Göreme, Kayseri, Hacıbektaş’ı ziyaret edebiliyor.

Ayrıca, 14-20 Kasım arasında uçakla Antakya–Halep turu paketinden yararlanarak, Halep, Antakya, Gaziantep, Zeugma, Halfeti, Şanlıurfa, Harran, Mardin, Midyat, Halfeti güzergâhındaki doğal ve tarihi güzelliklere tanık olmak mümkün.

Kıbrıs tatilciyi bekliyor

17-21 Kasım tarihleri arasındaki bayram tatilini Kuzey Kıbrıs’ta geçirmek isteyenler için ise Girne’de Mercure Accor Hotel, Acapulco Resort&SPA ve Malpas Hotel ile Magosa’da bulunan Salamis Bay Contı’den rezervasyon yaptırabiliyor. Rezervasyon ve detaylı bilgi için 212-216 444 0 738 veya www.setur.com.tr

Sektörler:
Etiketler: setur , kampanya , indirim , bayram , özel