Adres: Bağlarbaşı, Kısıklı Cad. No: 26, Altunizade 34662 İstanbul

Web: www.setur.com.tr

Setur, 19 Mayıs tatili için farklı seçenekler sunuyor
Setur ile Tatil Heyecanınız Ela Quality’de İkiye Katlanıyor
Setur’dan bayram için tatil alternatifleri
BookinTurkey.com Expediai İş birliği ile kullanıcılarını tüm Dünya’da en iyi fiyatlar ile 120.000 Otel’e ulaştırıyor.
Erken rezervasyon’da 3. dönem indirimlerinde son gün 3 mayıs
SETUR, “Turizm Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Seçildi
Erken rezervasyon 2. dönem indirimlerinde son gün 5 nisan!
BookinTurkey.com 500.000’ininci Rezervasyona Ulaştı
Setur Paro’lu kart sahiplerine özel yurt içi %35 indirim
Setur’dan Parolu Kart Sahiplerine Özel İstediğin kişiye, istediğin adrese teslim “Paro Market Paketi”ni kazanmak için, Tatilini Setur’dan Seç!
Setur’dan Yurt İçi Seyahatte %35’e Varan Erken Rezervasyon İndirimi
Setur’dan Yurt Dışı Sömestir Seçenekleri
Sömestre’de Kayak Yapmanın Keyfini Setur’la Çıkarın
Setur En İyi Seyahat Acentesi
Setur’dan Yılbaşı Yurt Dışı Tur Seçenekleri
Kasım’da Londra başkadır
Setur ile Şeker Bayramı’nda yurt içinde keyifli tatiller
Şeker Bayramı Hindistan-Nepal turunda bambaşka kültürleri keşfedin
Şeker Bayramı tatilinde rotamız Amsterdam
Şeker Bayramı’nda Vietnam ve Kamboçya’yı keşfedin!
SETUR’dan Parolulara, Türkiye’nin en seçkin otellerinde %30’a varan indirimler!
Bookinturkey.com yine ’En iyi Turizm ve Seyahat Sitesi’ seçildi
Costa’nın en yeni gemisi tanıtıldı
Setur’dan 19 Mayıs tatil önerileri
Setur ile dumansız tatiller
Erken rezervasyon yaptırın, 23 Nisan’da tatile indirimli çıkın
Sömestre’de Setur’la Kayak Keyfi
Setur Yurt Dışı Kurban Bayramı Turlarını Keyifle Sunar

Setur Kurban Bayramı’nda birbirinden güzel yurtiçi kültür turları ile yine iddialı

Tarih: 02.10.2009
29 Ekim-01 Kasım tarihleri arasındaki Yurt içi turlardan Batı Karadeniz turu Bayram tatili için yine revaçta. Karadenizin yeşilin binbir tonuyla bezeli doğasının eşlik ettiği yolculukla Bolu - Mengen - Devrek - Bartın - Amasra - Safranbolu - Ilgaz - Kastamonu - Abant güzergahını içeren bu tur her dönem olduğu gibi Kurban Bayramı tatili için de yine oldukça popüler.

İki kişilik odada kişi başı 445 TL, konaklama, otobüs ile ulaşım, 3 kahvaltı - 3 akşam yemeği, rehberlik hizmetleri, seyahat sigortası dahildir. Konaklama Ilgaz Mountain Resort otelde yapılacaktır.

Geleneksel Kapadokya turu ise Dervent - Avonos - Kayseri - Erciyes güzergahıyla 28 Ekim -01 Kasım tarihleri arasında 4 gece - 5 gün konaklamalı olmak üzere 2 paket şeklinde, tatilini kayalara oyulmuş evler, kiliseler ve peribacaları ile doğa ve tarihin dünyada en güzel birleştiği yerde geçirmek isteyenlere sunuluyor.

İki kişilik odada kişi başı 608 TL, konaklama, otobüs ile ulaşım, 3 kahvaltı - 3 akşam yemeği, çevre turları ve rehberlik hizmetleri, seyahat sigortası dahildir. Konaklama Dedeman Kapadokya Resort'ta yapılacaktır.

Kapadokya turları otobüs yerine uçak ile de organize edilmiştir. 29Ekim -01 Kasım tarihleri arasında 3 gece 4 gün konaklamalı olmak üzere yine 2 paket şeklinde oluşturulan turlarımız için iki kişilik odada kişi başı 938 TL’dir.

29 Ekim -01 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek GAP turu ile, Dünyanın en eski uygarlıklarının yaşadıkları Hasankeyf, medeniyetler beşiği Midyat, eski Mardin sokakları ve çarşıları, binlerce yıllık kültür miraslarını barındıran Harran, saklı cennet olarak adlandırılabilecek Halfeti’de tekne gezisi ve Fırat Nehri kenarındaki gizemli Zeugma Antik Kenti’ni ve daha fazlasını görebilirsiniz.

THY ile gidiş-dönüş ulaşım, konaklama, Mardin Erdoba Evleri, Dedeman Şanlıurfa ve Gaziantep Tuğcan otellerinde konaklama, 3 akşam yemeği ve 3 kahvaltı, rehberlik hizmetleri, müze ve ören yeri giriş ücretleri ve Halfeti tekne gezisi dahil kişi başı 1.275 YTL.

SETUR'da Kurban Bayramı yurt içi tatil alternatifleri PEŞİN ÖDEMELERDE %10'A VARAN İNDİRİM veya %10'a VARAN TAKSİT İMKANI ile sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi 216 444 0 738 veya www.setur.com.tr adresinde.