Adres: Bağlarbaşı, Kısıklı Cad. No: 26, Altunizade 34662 İstanbul

Yetkili Kişi: Setur - Selen Sözer

Web: www.setur.com.tr

Setur, 19 Mayıs tatili için farklı seçenekler sunuyor
Setur’dan bayram için tatil alternatifleri
BookinTurkey.com Expediai İş birliği ile kullanıcılarını tüm Dünya’da en iyi fiyatlar ile 120.000 Otel’e ulaştırıyor.
Erken rezervasyon’da 3. dönem indirimlerinde son gün 3 mayıs
SETUR, “Turizm Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Seçildi
Erken rezervasyon 2. dönem indirimlerinde son gün 5 nisan!
BookinTurkey.com 500.000’ininci Rezervasyona Ulaştı
Setur Paro’lu kart sahiplerine özel yurt içi %35 indirim
Setur’dan Parolu Kart Sahiplerine Özel İstediğin kişiye, istediğin adrese teslim “Paro Market Paketi”ni kazanmak için, Tatilini Setur’dan Seç!
Setur’dan Yurt İçi Seyahatte %35’e Varan Erken Rezervasyon İndirimi
Setur’dan Yurt Dışı Sömestir Seçenekleri
Sömestre’de Kayak Yapmanın Keyfini Setur’la Çıkarın
Setur En İyi Seyahat Acentesi
Setur’dan Yılbaşı Yurt Dışı Tur Seçenekleri
Setur Kurban Bayramı’nda birbirinden güzel yurtiçi kültür turları ile yine iddialı
Kasım’da Londra başkadır
Setur ile Şeker Bayramı’nda yurt içinde keyifli tatiller
Şeker Bayramı Hindistan-Nepal turunda bambaşka kültürleri keşfedin
Şeker Bayramı tatilinde rotamız Amsterdam
Şeker Bayramı’nda Vietnam ve Kamboçya’yı keşfedin!
SETUR’dan Parolulara, Türkiye’nin en seçkin otellerinde %30’a varan indirimler!
Bookinturkey.com yine ’En iyi Turizm ve Seyahat Sitesi’ seçildi
Costa’nın en yeni gemisi tanıtıldı
Setur’dan 19 Mayıs tatil önerileri
Setur ile dumansız tatiller
Erken rezervasyon yaptırın, 23 Nisan’da tatile indirimli çıkın
Sömestre’de Setur’la Kayak Keyfi
Setur Yurt Dışı Kurban Bayramı Turlarını Keyifle Sunar

Setur ile Tatil Heyecanınız Ela Quality’de İkiye Katlanıyor

Tarih: 07.04.2011
Ayrıcalık arayan konukları için doğunun gizemli dünyasını batılı bir bakış açısı ile yorumlayan, Türk misafirperverliği ve geleneklerinin ihtişamlı mimari ile birleştiği 21. Yüzyıl Sarayı Ela Quality Resort’ta konfor, kalite, sağlık, eğlence, lezzet kısaca aradığınız her şey sizinle buluşacak.

Setur, sıcak yaz günlerinin yaklaştığı bahar aylarında tatil planı yapmaya başlayan tatilcilere birbirinden keyifli fırsatlar ve alternatifler sunarak tatil heyecanını paylaşıyor. Şehrin stresinden uzaklaşmak ve şehre döndüğünde adeta yenilenmiş olmak isteyenler için tatil yolu Belek Ela Quality’den geçiyor.

Daha keyifli ve rahat bir tatil geçirmek isteyenler için birbirinden avantajlı fırsat kampanyaları ve fiyat uygulamaları düzenleyen Setur, uygun bütçelerle tatil yapma fırsatı sunuyor. Belek Ela Quality’de peşin fiyatına % 25 indirim veya %20 indirim+6 taksit fırsatını kaçırmamak için 2 Mayıs tarihine kadar Setur acentelerine uğramayı unutmayın.

Aradığını her şeyi Ela Quality Resort Hotel’de bulacaksınız

Akdeniz çanağının en lüks otellerine ev sahipliği yapan Antalya Belek’te 2007 yılında kapılarını açan Ela Quality Resort Hotel, farklı mimari yapısı, benzersiz aile ve çocuk konseptiyle bölgenin aranılan otelleri arasında. 1–17 yaş grubu için özel olarak tasarlanan eğlence ve aktivite kompleksi Everland Q, ödüle doymayan mutfak ekibi, hiç bir yerde tadamayacağınız Chain de Rotisseur’den tescilli Osmanlı Saray Mutfağı, Avrupa’nın sayılı EUROPESPA WELLNESS belgeli muhteşem spa&wellness merkezi, yaz-kış eğitimlerin verildiği okulu Academy Q, Ela ile anılan farklılıklardan bir kaçı.

Özel olduğunuzu hissedeceksiniz

Logosundan mimarisine, sunulan gastronomik lezzetlerden masaj ve bakım alternatiflerine, çocuk kulübünden eğlence ve aktivitelere kadar her nokta en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve uygulanmış olan Ela Quality’te Setur ayrıcalığı ile yaşayacağınız her an geleceğe bırakacağınız tatlı bir anı olacak.

Ela Quality’de çocuk olmak

Ela Quality’yi diğer lüks otellerden ayıran en önemli özelliği küçük misafirleri başka bir dünyaya götüren rakipsiz mini kulüp konsepti. Everland Q, çocukla tatil olmaz diyenlerin tatilini unutamayacakları bir hatıraya dönüştürecek.

Negatif Enerjilerden Arınacaksınız

Gündelik streslerden ve negatif enerjilerden uzak olmak, tatilde tam anlamı ile dinlenmek ve arınmak isteyenler Ela Quality’de suyun iyileştirici gücüyle Ab-ı Zen Spa&Rituals Lounge’ta tanışıyor. 4500 m2 alana AB-I ZEN SPA & Wellness Merkezi otel işletmesinde olup uluslararası sertifikaya sahip personeliyle hizmet veriyor. Türkiye’nin sayılı EUROSPA Wellness Sertifikalı spa merkezlerinden olan Ab-ı Zen’de %100 organik & doğal ürünler kullanılıyor. 160 farklı bakım ve uygulama, iç ve dış mekan ünitelerinde sunuluyor. Sauna, hamam, buhar banyosu, kapalı havuz ve çocuk havuzu, rahatlama havuzu ücretsiz sunulan hizmetler.

Setur Ela Quality Rezervasyon Hattı: 216 554 8924