Adres: Marmara Sanayi Sitesi M Blok No 286 İkitelli / İstanbul

Fax: 212 472 01 92

Yetkili Kişi: Selami Özgen

Web: www.secil.com.tr/

eklenilen başka bülteni yok.

Seçil’den Türkiye’ye 3 Boyutlu Hava Tazeleyicileri

Tarih: 20.05.2010
Sektöründe her zaman ilkleri yapan firmamız yeniden bir ilke imza atarak kokulu promosyonda 3 boyutlu hava tazeleyicilerin üretimine başlamıştır. Artık ürünlerinizin tanıtımını yaparken sadece resmini göstermekle sınırlı kalmayacaksınız . Tanıtmak istediğiniz ürünlerinizin birebir tasarımlarını yapıyor ve bunları kaliteli, kısa sürede tükenmeyen uzun süreli kullanımlara imkan sağlayan bir hale getirerek ürününüzün reklam süresini'de uzatmış oluyoruz. 3 Boyutlu Hava Tazeleyiciler Tescilli bir üründür

3 Boyutlu Hava Tazeleyiciler günlük yaşamda her yerde kullanılabilecek şekilde tasarlanmaktadır. Evinizde , ofisinizde , aracınızda , mutfağınızda , banyonuzda ve akla gelebilecek hemen heryerde sadece verdiği kokular ile değil şıklığı ile ürünlerinizi temsil edecektir. Ürün tanıtımı için yaptığınız promosyon çalışmalarınız daha verimli hale gelecektir. Bundan önce yaptığınız belkide kullanılmadan çöp olan çalışmalardan 3 Boyutlu Hava Tazeleyici ile Müşteri portföyünüzü yükseltecek ürünlerinizin daha fazla göz önünde bulunmasını sağlayacaksınız. Artık ürünlerinizin birebir aynısını yaparak çok şık bir aksesuar olarak'ta görünmesini sağlıyoruz.

Firmamız kategorisinde , Türkiyede ISO-9001 ve Sağlık Bakanlığı üretim iznine sahip "ilk" özelliğini taşımaktan gurur duyar. Türkiye'de Hava Tazeleyici ürünlerinde ilk Sağlık Bakanlığı izni ile üretim yapan firmamız 1989 yılından günümüze kadar çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Seçil 3 Boyutlu Hava Tazeleyicilerinin yanı sıra karton hava tazeleyiciler, yapışkan kağıtlı bloknotlar , kutu mendiller ,ıslak mendiller , sıvı sabunlar ve baskılı promosyon ürünlerinin üretiminde kaliteli çalışmalar yapmıştır. Seçil ürünlerini Ulusal ve Uluslararası alanda toplam 47 fuarda tanıtmış , Dünya genelinde binlerce markanın tanıtımına katkıda bulunmuştur.

Şirketimiz Türkiye'de Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (promotürk ), Uluslararası PSI ( Product Service Institute ) üyesidir.