Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı

Tarih: 02.06.2010
Sürekli form tabanlı yeni baskı sistemi, 56 sabit yazıcı kafasındaki 49.000’den fazla püskürtücü delikten saniyede yaklaşık 2 milyar mürekkep damlası püskürtülebiliyor. Yeni teknoloji ile dakikada 152 metre baskı alınabiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, İngiltere’nin Birmingham şehrinde, 18-25 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlenen IPEX 2010 fuarında birçok yeni teknoloji tanıttı. Xerox’un IPEX’de ilk duyurusunu yaptığı yüksek teknolojili ürünler arasında yer alan, transpromoya yönelik tasarlanan renkli yüksek hızlı sürekli form teknolojisi sektörün yoğun ilgisini çekti. Üzerinde 2,000’den fazla patent olan Xerox’un sürekli form teknolojisi, Kanada Toronto’daki Xerox AR-GE laboratuarlarındaki bilim insanları tarafından geliştirildi.

Xerox’un yeni sürekli form teknolojisi, üzerindeki 56 sabit piezo-elektrik yazıcı kafalarındaki 49.000’den fazla püskürtücü delikten saniyede yaklaşık 2 milyar mürekkep damlası püskürtüyor. Her bir damlanın kağıt üzerindeki her piksele keskin bir şekilde yerleşmesini sağlayacak, dakikada 2,000’den fazla renk kombinasyonu üretiyor. Bobine baskı yapan bu yeni teknoloji ile düşük maliyetli hafif kağıtlarda bile dakikada 152,4 metre baskı alınabiliyor.

Düşük maliyetli kağıtlarda canlı görüntü kalitesi

Xerox’un yeni sürekli form baskı teknolojisi, herhangi bir ekleme yapılmamış, işlenmemiş kağıtlarda düşük maliyetle yüksek görüntü kalitesi sunuyor. Yüksek hızlı ve yüksek kapasiteli ürünlerle kullanılabilen sürekli form baskı teknolojisi üzerinde, her bir jet püskürtücüsünü kontrol ederek hedefi şaşırmamayı sağlayan bir sensor içeriyor.

Xerox CTO ve Xerox Inovasyon Grup Başkanı Sophie Vanderbroek yeni sürekli form baskı teknolojisiyle ilgili; “Bu dijital üretim teknolojisi, bir araştırma ve mühendislik harikasıdır. Eşsiz, farklılaştırılmış mürekkep teknolojimiz; üretim sistemleri kullanan müşterilerimizin ihtiyaçlarına nasıl cevap verdiğimizi gösteren önemli bir örnektir” dedi.

InfoTrends Üretim Donanım Danışmanlık Hizmetleri Grup Direktörü Jim Hamilton ise “Xerox, grafik sanatlar pazarında toner bazlı teknolojilerde uzun zamandır lider olarak kabul ediliyor. Şimdi de, üretim grubundaki kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilmek için sürekli form tabanlı teknolojilere ve entellektüel özelliklere yatırım yapıyor, bu alanda da liderliğe oynayacağına yönelik güçlü sinyaller veriyor” dedi.

Xerox Türkiye Üretim Sistemleri Grubu Pazarlama Müdürü Serra Yılmaz “Xerox, toner, katı mürekkep ve inkjet teknolojilerini içeren dünya çapında 55.000’in üzerinde patente sahip. Lansmanı yapılan teknoloji platformu toner, katı mürekkep ve inkjet teknolojilerin müşteriye sunduğu avantajlar gözönüne alınarak bu üç teknolojinin birleşiminden elde edilmiştir. Kullanılan mürekkep polimerize reçine ve boya karışımı granüllü bir yapıya sahiptir. Teknolojiye inkjet denilmesinin sebebi ise kullanılan püskürtme sisteminden kaynaklanmaktadır. Bahsedilen teknoloji halihazırda kullanılan sıvı mürekkep teknolojisinden oldukça farklıdır. Medya kullanımında esneklik sağlayan, geri dönüşüm sertifikalı bu teknolojinin baskı sektöründe yeni bir sayfa açacağına inanıyoruz” dedi.

Yeni sürekli form baskı sisteminin püskürttüğü milyarlarca damlacığın doğru yerde ve istenilen renkte oluşmasını sağlayan On Web Array(IOWA) adlı tarayıcı bir sensorü bulunuyor. Yeni teknoloji, işlenmemiş kâğıtlarda düşük maliyetle yüksek görüntü kalitesi sağlarken, kağıdı ıslatmayan bir formüle sahip üretim mürekkepleri de kullanılabiliyor.

Etiketler: Xerox , Xerox Türkiye , İpex , Xerox cto