Adres: Evliya Çelebi Mahallesi Rauf Orbay Caddesi Uyum Sokak No:3 İçmeler / Tuzla İSTANBUL

Telefon: 0216 447 51 51

Fax: 0216 395 27 69

Yetkili Kişi: Dilara Aydın

Web: www.safetygo.net

eklenilen başka bülteni yok.

SafetyGO - İş Güvenliği ve Outdoor’da Kalite ve Şıklık

Tarih: 15.04.2014
İş güvenliği ve outdoor kıyafetlerinde yeni bir soluk:

SafetyGO.net

SafetyGO.net Red Wing, Irish Setter, Dickies, Terra ve Vasque gibi, alanlarında uzman markaların ürün satışını gerçekleştiriyor. Avcılık, outdoor ve iş güvenliği giysilerinde fonksiyonellik ve dayanıklılığı bir arada sunan ürünler, şık seçeneklerle tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Dayanıklı, konforlu ve zamansız ürünler

SafetyGO, temsilciliğini yapmakta olduğu Amerikan markalarıyla en zor çalışma koşullarında güvenliği sağlarken, tüketicilerin iyi görünme isteklerine de yanıt veriyor. Dayanıklılığı, konforu, güvenirliği, kalitesi ve üretimi özel olarak test edilerek garantilenmiş, dünya normlarına uygun olarak üretilen markaların ikonlaşmış ürünleri her döneme hitap ediyor.

Red Wing: Bir asırdan fazla bir süredir dayanıklılığı ve performansı kanıtlanmış özel üretim iş botları ve iş güvenlik kıyafetleriyle farklı alanlarda çalışan milyonlarca insan için mükemmelliği temsil ediyor.
Dickies: Dickies (UK) modern endüstrinin taleplerini karşılamak amacıyla profesyonel çalışanlar için geniş bir tasarım çeşitliliği ile endüstriyel iş giysileri üretiyor.

Terra: 40 yılı aşkın süredir iş güvenliği ayakkabılarında performans ve konfordan ödün vermeyen Terra, ürünlerinde kullandığı ve geliştirdiği teknolojilerle yenilikçi ve lider konumda.
Vasque: Vasque yüksek performanslı, olabildiğince hafif ve dayanıklı kreasyonu ile hareketli yaşamı benimseyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Irish Setter: “Avcılık” alanında klasikleşmiş ürünlere sahip olan Irish Setter, gelenekselliğini korurken yenilikçi marka anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

SafetyGO.net

Şekerciler Group Hakkında

1982 yılında Denizcilik alanında hizmet vermeye başlayan Şekerciler Group, yenilikçi alt yapısını kaliteli hizmet prensibiyle birleştirerek, Jotun Boya Türkiye\\\\\\\'nin dekoratif, endüstriyel, yat ve marin boyaları yanı sıra, gemi sarf malzemesi satışı ile iş güvenlik ekipman markaları Red Wing, Dickies, Terra ile av ve outdoor markaları Irish Setter ve Vasque’ın Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.