Yetkili Kişi: S&T Home

Web: www.snt-world.com/

S&T güvenlik sistemlerine Cisco’dan ödül

Tarih: 24.10.2008
S&T Türkiye, sektörün önde gelen bir firmasında yaptığı güvenlik duvarı değişimi projesiyle, "Güvenlik Teknolojileri Uygulama" dalında Cisco Systems firmasından ödül aldı.

S&T Türkiye, sektörün önde gelen bir firmasında yaptığı güvenlik duvarı değişimi projesiyle, "Güvenlik Teknolojileri Uygulama" dalında Cisco ödülü aldı. Cisco Systems tarafından her yıl düzenlenen Cisco İş Ortakları Ödülleri, iş ortaklarıyla işbirliğini güçlendirmek ve değer yaratan kanal stratejileri geliştirmek amacıyla veriliyor.

S&T Türkiye Genel Müdürü Ramazan Açıkgöz, Cisco ödülüyle ilgili olarak şunları söylüyor: "Cisco ile başarılı bir iş ortaklığımız var. Bu başarının ödülle taçlandırılması, bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Güvenlik gibi son derece hassas bir konuda, müşterilerimizin risklerini çok iyi analiz edip onlara en uygun güvenlik politika ve çözümlerini sunuyoruz. S&T, kaliteli çözümlerinin ve titiz çalışmasının ödülünü aldı."

Türkiye pazarında 2002 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan S&T, 80'i aşkın çalışanıyla, üretim, otomotiv, bankacılık, perakende, telekomünikasyon, kamu hizmetleri, enerji ve kamu sektörlerine odaklanıyor. S&T, kuruma özel bilgi teknolojileri (BT) ve yazılım çözümleri öneriyor, geliştiriyor, uyguluyor ve sunuyor. S&T'nin temel iş birimleri, İş Çözümleri, Yönetilen Hizmetler ve Kurumsal Sistemler olarak sıralanıyor. Çözüm yelpazesi ise süreç ve sistem entegrasyonu konusunda stratejik danışmanlıktan 7x24 hizmete, uygulama bakımına ve teknik altyapıya kadar çeşitleniyor.

Editöre Not:Fotoğrafta soldan sağa Cisco Systems Genel Müdür Yardımcısı Alp Önder Güler, Cisco Systems Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Özay Uyanık ve S&T Türkiye Türkiye Ülke Müdürü Ramazan Açıkgöz

www.sntturkey.com www.snt.at
1993 yılında kurulan ve merkezi Viyana'da bulunan S&T, bilgi teknolojileri (BT) alanında Orta ve Doğu Avrupa'nın lider çözüm ve hizmet sağlayıcısıdır. 3.500'ün üzerinde çalışanıyla 22 ülkede faaliyet gösteren şirket, ihtiyaca özel çözümler geliştirmekte; telekomünikasyon, finansal hizmetler, üretim (otomotiv) ve kamu hizmetleri (elektrik, su, gaz, ulaşım, vb.) sektörlerindeki müşterilerine, danışmanlık, yazılım geliştirme, kurulum ve bakım, proje yönetimi, eğitim ve profesyonel destek gibi hizmetler sunmaktadır. S&T, Türkiye pazarında 2002 yılından bu yana faaliyet göstermektedir.