Adres: Yeşilce Mah. Diken Sok. No:4 Kat: 4.Levent-Kağıthane / İSTANBUL

Web: www.reklamstore.com

ReklamStore logosunu yeniledi

Tarih: 13.12.2013
Internet reklam networkü ReklamStore ve bünyesinde yer alan ReklamAction logolarını yeniledi.

06 Aralık 2013, İstanbul – 2007 yılında görüntülü reklam ağı olarak kurulan, sektörün ve kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda oluşturduğu olan ReklamAction affiliate ağı ile Türkiye’de internet reklamcılığının önemli oyuncuları arasında yer alan ReklamStore logolarını yeniledi.

Yeni logoları ile birlikte yeni servisi ReklamMobi’yi de duyuran ReklamStore, networkünde yer alan trafik kaynaklarına mobil cihazlardan yapılan erişimleri mobil odaklı kampanyalar ile daha verimli kullanmayı hedefliyor.

ReklamStore, ReklamAction ve ReklamMobi’nin yeni logolarında sadelik ve uyum üzerine odaklanılmış.

ReklamStore’un mobil reklamcılık hizmetleri hakkında detaylı bilgi www.reklammobi.com adresinden alınabilir.

ReklamStore hakkında

2007 yılında kurulan ReklamStore 5000\'i aşkın aktif iş ortağı, 200\'ün üzerinde reklamvereni ile aylık 4.5milyar gösterim yaparken, ReklamAction affiliate network’ü reklamverenlerine aylık 100.000\'in üzerinde dönüşüm sağlıyor. ReklamStore yeni servisi ReklamMobi ile networkünde yer alan trafik kaynaklarına mobil cihazlardan yapılan erişimleri mobil odaklı kampanyalar ile daha verimli kullanmayı hedefleyen ReklamStore IAB Türkiye üyeleri arasında yer almaktadır.