Adres: DiaSA Genel Müdürlük ve Merkez Büyükdere Cad Noramin İş Merkezi Kat:4 Büro 414 Maslak 34398 İstanbul-Türkiye

Telefon: 0212 329 38 00 / 329 39 00 (pbx)

Fax: 0212 329 38 00

Yetkili Kişi: DiaSA

Web: www.diasa.com.tr

Ramazan’a Özel DiaSA NEO Hediye Kart

Tarih: 28.07.2010
DiaSA ve Akbank Ramazan alışverişinde çığır açacak bir yeniliğe imza atarak, bu önemli ayın paylaşma duygusuna uygun özel bir proje geliştirdi. DiaSA NEO Hediye kart ile şirketler artık Ramazan ayında çalışanlarına içerisinde belli ürünlerin yer aldığı erzak paketlerine alternatif olarak DiaSA Neo Hediye Kart verecekler

Birçok farklı ürünü çok ucuza tüketiciye sunan indirim marketi DiaSA, Ramazan alışverişinde çığır açacak bir yeniliğe imza atıyor. Ramazan ayına özel hazırladığı “erzak kolileri” ile yoğun ilgi gören DiaSA’nın Akbank işbirliğinde gerçekleştirdiği proje ile Ramazan alışverişleri yeni bir boyut kazanacak. Ramazan ayında artık şirketler çalışanlarına içerisinde belli ürünlerin yer aldığı erzak paketlerine alternatif olarak DiaSA Neo Hediye Kart verecekler. Böylelikle şirket çalışanları DiaSA Neo Hediye Kart ile istedikleri ürünü, Ramazan ayı süresince istedikleri zaman alma şansına sahip olacaklar.

DiaSA Neo Hediye Kart’ın Ramazan ayı için büyük bir yenilik ve aynı zamanda şirketler için kolaylık olduğunu belirten DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez SomozaDiaSA Neo Hediye Kart ile perakende sektöründe bir ilke imza atarak, Ramazan geleneği olan erzak hediyesine yeni bir boyut kazandırmış oluyoruz. DiaSA Neo Hediye Kart özel günlerde örneğin Ramazan döneminde müşterilerimizin sevdiklerine hediye edebilecekleri şekilde hazırlandı. Tüketiciyi belirli bir Ramazan kolisiyle sınırlamadan limit dahilinde dilediği ürünü seçme imkanı veren kredi kartına benzeyen bir kart sunuyoruz. DiaSA Neo Hediye Kart, üzerine belirli miktarda limit yüklenmiş olan bir alışveriş kartı. Tam olarak kredi kartı değil çünkü son ödeme tarihi, asgari ödeme tutarı gibi kavramlarla müşteri uğraşmıyor. Belirlenmiş limitler dahilinde alışveriş yapılabiliyor.” dedi.

Gonzalez, DiaSA Neo Hediye Kart’ın şirketlere çalışanları için daha uygun, şık ve kolay gönderimli bir Ramazan hediyesi alternatifi oluşturduğu için yoğun ilgi göreceğini düşündüklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti; “DiaSA Neo Hediye Kart’ın kaliteli bir hediye olmasının yanı sıra en büyük özelliği, toplu sipariş alımları ile birlikte tüketicilerin bireysel olarak da mağazadan kolayca ulaşabilmesi. Biz limiti 25 TL olarak belirledik. Kart sahipleri DiaSA’nın ucuz fiyat garantisiyle 25 TL limitle çok miktarda ürün satın alma şansını yakalayacak. Üstelik alışveriş limitini tek seferde bitirme zorunluluğu da bulunmuyor. Ayrıca şirketlerin çalışanları için verdiği toplu siparişlerde 10 gün beklenmesi halinde DiaSA Neo Hediye Kart’ın limiti istenilen şekilde belirlenebiliyor.”

Sohbet toplantısında Akbank’ın müşteri memnuniyetine ve ürün geliştirmeye verdiği öneme değinen Akbank Genel Müdür Yardımcısı Mine Könüman ise ‘’Akbank olarak ödeme sistemleri alanında önemli projeler geliştirdik. Axess, Wings, Fish, Carrefour Axess gibi yenilikçi ürünlerimiz başarılı sonuçlar verdi. Kredi kartlarındaki başarıyı takiben, ön ödemeli kartların da ülkemizde gittikçe önem kazanacağına inanıyor ve bunu ödeme sistemleri sektörünü geliştirmek için bir fırsat olarak görüyoruz. Bu alanda da başarılı ve yenilikçi projeler geliştirmek hedefiyle, bankamızın ilk ön ödemeli kartı Neo Hediye’yi kurumların kullanımına sunmuş bulunuyoruz. Neo Hediye’yi yenilikçi, esnek ve kolay yönetilebilir bir altyapıya sahip, kullanım amacı ilgili kurumun ihtiyacına göre şekillenebilen açık bir platform olarak şekillendirdik. Kurumlar Neo Hediye’yi çalışanlarına, iş ilişkisi içinde oldukları üçüncü partilere, özel müşterilerine hediye etmek üzere kullanabiliyor veya DiaSA işbirliğimizdeki gibi yaratıcı bir fikir ile birleştirerek tüketicinin kullanımına sunabiliyorlar” dedi. DiaSA Neo Hediye Kart’ın Sabancı Grubu sinerjisinin gücünü ve yaratıcılığını anlatan özel bir proje olduğunu belirten Könüman, “Neo Hediye’nin piyasaya çıkmasını takiben, DiaSA ile yaptığımız işbirliği sayesinde DiaSA Neo Hediye’yi tüketicilerle buluşturmuş olmaktan çok mutluyuz. ’’ dedi.

İçinde 25 TL yüklü olan DiaSA Neo Hediye Kart’lar, DiaSA mağazalarında tüketicilere birçok defa kullanım olanağı sağlaması ve diledikleri ürünü alabilme şansı sunması açısından klasik Ramazan paketlerinden farklılaşıyor. Her yıl Ramazan alışverişine büyük önem veren

DiaSA’nın Akbank işbirliğinde önemli bir değişime imza atarak hazırladığı DiaSA Neo Hediye Kart’ın, bakiyesi Akbank POS makinelerinden öğrenilebilecek.

Sadece DiaSA mağazalarında geçerli olan kartlar, 30 Eylül tarihine kadar kullanılabilecek. Şirketlerin çalışanları için özel bir hediye alternatifi oluşturan DiaSA Neo Hediye Kart, DiaSA mağazalarından satın alınabilmesinin yanı sıra DiaSA Genel Müdürlük’ten de şirketlerin çalışanları için toplu halde talep edilebiliyor.

Sektörler: