Pronet’in güvenlik çemberi genişliyor

Tarih: 20.05.2009
Güvenlik sektörünün lideri Pronet Türkiye genelinde Çözüm Ortaklığı yapısını başlatarak, yeni iş ve istihdam olanağı yaratacak.

Çözüm Ortaklığı yapısı üzerine odaklanma kararı alarak satışlarını artırmayı hedefleyen lider güvenlik şirketi Pronet, mayıs ayında başlattığı hamleyle 1 yıl içinde, Türkiye genelinde 100’den fazla Çözüm Ortağı ile çalışmayı hedefliyor. Var olan hizmet ağını daha da güçlendirmeyi amaçlayan Pronet, ilk olarak İstanbul ve Bursa’da Çözüm Ortaklığı programı ile büyümeye başlayarak yeni istihdam olanakları sağlayacak.

Türkiye’de 40.000’i aşkın ev ve ofis aktif güvenlik sisteminin yanı sıra, birçok kamu, özel kurum ve kuruluşunun da elektronik güvenlik sistemlerini tasarlayıp, kurulumunu gerçekleştiren Pronet, Mayıs 2009’dan itibaren, mevcut satış organizasyonuna ek olarak, Çözüm Ortaklığı yapısına geçiyor. Bu hamleyle Türkiye genelinde 100’ün üzerinde Çözüm Ortağı ile çalışmayı hedefleyen Pronet, yeni istihdam olanakları da yaratacak. Bu yapıya ilk olarak İstanbul ve Bursa’dan başlayacak olan Pronet, takip eden günlerde Ankara, İzmir, Antalya, Adana ve diğer illerde de Çözüm Ortaklığı çalışmalarına devam edecek.

Pronet, bu programa dahil edeceği ortaklarında, satış ekibi kurabilecek ve yönetebilecek girişimcileri tercih ediyor. Pronet, bu programla Çözüm Ortaklarına uzun süreli ve kazançlı bir çalışma ortamı yaratıyor.

Pronet Genel Müdürü Metin Kastro, kurulacak olan Çözüm Ortaklığı programı ile ilgili şunları söylüyor: “Öncelikli amacımız Çözüm Ortaklarımızla uzun dönemli ve karşılıklı kazanç sağlayacak bir işbirliği yaratarak ağımızı genişletmek ve hizmetimizi daha büyük çevrelere ulaştırmak. Bu yapıyı kurmak üzere organizasyon yapımızda geliştirmeye gittik ve Kanal Satış Departmanı kurduk. Aynı zamanda dünyanın en büyük güvenlik şirketlerinin bayilik programlarını kuran yöneticilerin danışmanlığı eşliğinde, Türkiye ekonomik ve çalışma koşullarına uygun hale getirdiğimiz Çözüm Ortaklığı programını oluşturduk. Danışmanlığını aldığımız bu programlar Amerika’dan İngiltere’ye, Singapur’dan Güney Afrika’ya kadar tüm dünyada 24 farklı ülkede uygulanmış ve büyük bir başarı yakalamıştır. Biz de Türkiye şartlarına uyarladığımız programımızın başarılı olacağına ve bizimle çalışacak olan Çözüm Ortaklarımızın çok kazançlı çıkacaklarına inanıyoruz. Aynı zamanda bu yayılma ile birlikte girişimciler için yeni iş alanları ve yeni istihdam olanakları yaratacak olmaktan dolayı da mutluluk duyuyoruz.”

Gün geçtikçe genişleyen güvenlik sektörünün bir parçası olmak isteyen girişimciler başvurularını www.pronet.com.tr/cozum_ortakligi_programi.html sayfasındaki formu doldurarak yapabilecekler.

Pronet hakkında:

1995 yılından beri faaliyet gösteren Pronet, 40.000 aktif güvenlik sistemi ve sayıları 500'ü aşan özel güvenlik projeleri ile Türkiye'nin en büyük, lider güvenlik firmasıdır. Ev ve işyeri güvenliğinden kamu kurumlarının ve dev sanayi tesislerinin entegre güvenlik sistemlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet ve çözümler sunan Pronet, kişi, kurum, kuruluş, öz varlık ve bilginin korunmasını sağlamaktadır. Kamu kurumları, şirketler, özel konutlar, bankalar, müzeler Pronet'in güvenlik ürün ve hizmetlerinden yararlanmaktadır. Pronet, yalnızca güvenlik sistemini kurmak ve projeyi gerçekleştirmekle kalmamakta, aynı zamanda sistemden maksimum derecede yararlanabilmeleri için satış sonrasında kusursuz destek anlayışıyla müşterilerinin daima yanında olmaktadır. Pronet, müşterilerinden gelebilecek güvenlik personeli talebini de yetkin eğitmenler tarafından profesyonelce eğitilmiş elemanlarıyla en iyi şekilde karşılamaktadır. Pronet Güvenlik Hizmetleri, teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve 330’u elektronik güvenlik sistemlerinde görev yapan 1.000’i aşkın çalışanıyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Sektörler: