Pronet, Perakende Fuarı’nda en yeni çözümlerini tanıttı

Tarih: 24.10.2008
40.000 aktif alarm sistemi ve 500''den fazla özel projeyle güvenlik sektöründe lider konumda bulunan Pronet, perakendecilik alanında yılın en önemli etkinliği olan Perakende Fuarı'nda en yeni çözümlerini tanıttı. Pronet'in perakende dünyasına sunduğu çözümler arasında yer alan alarm sistemleri ile kişi sayma sistemleri, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Pronet standına gelenler bu sistemlerin çalışma prensibini canlı demolarla görebilme şansına sahip oldular. 23.10.2008, İstanbul Ülkemiz güvenlik sektörünün lider firması Pronet, perakende sektörünün en prestijli platformu olan Perakende Günleri bünyesinde gerçekleştirilen Perakende Fuarı'na katıldı. Fuarda perakende sektörüne yönelik en yeni çözümlerini tanıtan Pronet, standında bu sistemlerin sağladığı faydaları sergileyen canlı demolar gerçekleştirdi. Pronet'in perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik çözümleri arasında yer alan Alarm Sistemi ve Kişi Sayma Sistemleri sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Perakendeci firmaların temsilcileri, Pronet Alarm Sistemi'ne dahil olan Online Raporlama hizmetiyle de yakından ilgilendiler. Pronet Kişi Sayma Sistemleri'yle perakende dünyasında yeni bir dönem başlıyor Günümüz perakende dünyasında verimliliği artırmak ve ileriye yönelik projeksiyonlar yapabilmek için müşteri kitlesini iyi analiz etmek gerekiyor. Alışveriş merkezlerinden marketlere kadar tüm perakende sektöründe artık sayısal analiz yapmak ve pazarlama stratejileri geliştirmek için kişi sayma sistemleri kullanılıyor. İşletmelere iş süreçlerini optimize edebilmeleri için çok çeşitli faydalar sağlayan Pronet Kişi Sayma Sistemleri, %95'in üzerinde doğru sayım oranı ve detaylı raporlama yetenekleriyle dikkat çekiyor. Bilgisayardan bağımsız olarak çalışabilme özelliğiyle öne çıkan ve pazarda farklılaşan Pronet Kişi Sayma Sistemleri, Akmerkez, İstinye Park ve City's Nişantaşı Alışveriş Merkezleri tarafından tercih ediliyor. Pronet alarm sistemleri ile mağazalarda üst seviyede güvenlik Güvenlik sektörünün lider firması Pronet, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi, üstün teknolojiye sahip alarm ekipmanları ve 7 gün 24 saat hizmet veren Alarm Merkezi ile perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalar için maksimum güvenlik sağlıyor. Pronet, özel olarak oluşturduğu Alarm Hizmet Paketi'yle mağazalar için komple güvenlik çözümü sunuyor. Bu paket içerisinde bulunan Alarm Merkezi hizmeti sayesinde Pronet, telefon hatları üzerinden sinyal göndererek alarm sistemlerine yapılan tüm müdahaleleri 7 gün 24 saat takip ediyor ve gerektiği durumlarda hem firmadaki yetkili kişilere, hem de güvenlik güçlerine haber veriyor. Firmalar, mağazalarının açılış kapanış saatlerini online olarak takip ediyorlar Pronet, firmalara güvenliğin yanı sıra operasyonu kolaylaştırıcı farklı hizmetler de sunuyor. Örneğin, Pronet Alarm Merkezi, Pronet Alarm Sistemi'ne sahip olan firmaların e-posta adreslerine aylık olarak rapor gönderiyor. Bu raporların yanı sıra perakende sektöründe faaliyet gösteren firmalar kendilerine ait kullanıcı adı ve şifreleriyle Pronet Online İşlem Merkezi'nden mağazalarının saat kaçta kim tarafından açıldığını ve akşam hangi çalışan tarafından kapandığını online olarak kolayca takip etme şansına sahip oluyor. Pronet hakkında: 1995 yılından beri faaliyet gösteren Pronet, 40.000 aktif alarm sistemi ve sayıları 500''ü aşan özel güvenlik projeleri ile Türkiye''nin en büyük, lider güvenlik firmasıdır. Ev ve işyeri güvenliğinden kamu kurumlarının ve dev sanayi tesislerinin entegre güvenlik sistemlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet ve çözümler sunan Pronet, kişi, kurum, kuruluş, öz varlık ve bilginin korunmasını sağlamaktadır. Kamu kurumları, şirketler, özel konutlar, bankalar, müzeler Pronet''in güvenlik ürün ve hizmetlerinden yararlanmaktadır. Pronet, yalnızca güvenlik sistemini kurmak ve projeyi gerçekleştirmekle kalmamakta, aynı zamanda sistemden maksimum derecede yararlanabilmeleri için satış sonrasında kusursuz destek anlayışıyla müşterilerinin daima yanında olmaktadır. Pronet, müşterilerinden gelebilecek güvenlik personeli talebini de yetkin eğitmenler tarafından profesyonelce eğitilmiş elemanlarıyla en iyi şekilde karşılamaktadır. Pronet Güvenlik Hizmetleri, teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve 300'ü elektronik alarm sistemlerinde görev yapan 1.000'i aşan çalışanıyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Sektörler: