Portaxe & Portaxe Shine’dan evlenecek çiftlere müjde!

Tarih: 23.09.2009
Boğaz’a karşı rahat ve huzurlu atmosferi ile hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmeniz için hizmette sınır tanımayan Portaxe&Portaxe Shine, evlenmek isteyen çiftlere kolaylık sağlayacak paketler sunmaya başladı.

Özel günleriniz için sizin yerinize tüm detayları düşünerek unutulmaz organizasyonlara ev sahipliği yapan Portaxe&Portaxe Shine, titiz ve profesyonel ekibiyle yeni evlenecek çiftlere hayallerindeki düğünü gerçeğe dönüştürecek mekân ve paket seçeneği sunuyor.

Hafızalardan silinmeyecek bir düğün ile dünya evine girmek isteyen çiftler için Portaxe&Portaxe Shine’ın hazırladığı pakette “hoş geldin kokteylinden gece yarısı terasta yanan variller eşliğinde çorba veya sıcak şarap ikramına” kadar her türlü detay yer alıyor.

Masalsı bir düğün organizasyonu için her ayrıntıyı düşünen Portaxe&Portaxe Shine, hazırladığı paket ile düğün sonrasında yeni evli çiftelerin baş başa yapacakları romantik bir pazar brunch’ında bu anı ölümsüzleştirmelerine de olanak sağlıyor.

01 Ekim 2009 – 31 Mart 2010 tarihine kadar Portaxe&Portaxe Shine’da hayallerinin ötesinde bir düğün ile hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler için hazırlanmış bu paketin fiyatı ise 70 TL ve 85 TL olarak değişiyor.

Pakete Dâhil Olan Hizmetler

* Menü
* Davet süresince Limitsiz yerli içecek servisi
* Hoş geldiniz kokteyli
* Düğün pastası
* Gece yarısı terasta yanan variller eşliğinde çorba veya sıcak şarap ikramı
* Beyaz tiffany sandalye ve arkasına istenilen renk de organze kuşak
* Masa örtüsü ve üst kapağı
* Masa üzeri özel süslemesi
* Nikâh Masasının süslenmesi
* Gelin Yolları dekorasyonu
* DJ, ses tesisatı, ışık tesisatı
* 2 kişilik Pazar brunch’ı
* 01 Ekim 2009 – 31 Mart 2009 tarihleri arasında gerçekleşen davetlerde;

o PORTAXE; Minimum 200 Kişi için geçerlidir.
o PORTAXE SHINE; Minimum 150 Kişi için geçerlidir.

Rezervasyon:
0212 277 82 33 – 277 82 55 / www.portaxe.net

LS Banquet

LS Banquet, işletmesini üstlendiği Portaxe ve Portaxe Shine’da; toplantı, toplu yemek, prezentasyon, lansman, kokteyl, parti, davet ve düğün gibi her türlü toplu organizasyonu gerçekleştirmektedir. LS Banquet’in kurucusu Lütfü Sapmaz, Klassis, Çırağan Sarayı, Kemer Country, Parkorman ve Beltur Köşkleri’ndeki 16 yıllık deneyimi ile misafirlerini kusursuz organizasyonlarla buluşturmaktadır. LS Banquet, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyerek sayısız başarılı organizasyonun altına imza atmıştır. Misafirlerini en mutlu şekilde uğurlamayı amaç edinen LS Banquet, koşulsuz müşteri memnuniyeti, dürüstlük, araştırmacılık, eğitimli personel, kusursuz hizmet anlayışı ve çözümcü yaklaşımı ilke edinmiştir.