Adres: Philips Türkiye Genel Müdürlük Saray Mahallesi Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No:13 34768 Ümraniye - İSTANBUL

Telefon: +90 216 444 44 08-0216 636 1500

Fax: +90 212 297 35 00

Yetkili Kişi: Philips Türkiye

Web: www.philips.com.tr/

Philips Monitörlerinin yeni 4K LCD Ekranı ile UltraClear çözünürlük ve UltraColor parlaklık

Tarih: 07.11.2016
Philips Monitörlerinin yeni 4K LCD Ekranı ile
UltraClear çözünürlük ve UltraColor parlaklık

• Daha canlı görüntüler için daha geniş UltraColor gamı ile profesyonel renk
• UltraClear 4K çözünürlük: 3840 x 2160 piksel grafikleri canlandırıyor
• Çoklu bağlantı seçenekleri ile profesyonellerin çalışma biçimlerine göre tasarlandı

Amsterdam, 3 Kasım 2016 - Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, UltraClear 4K çözünürlük ile UltraColor teknolojisinin daha da geniş renk gamını ve süper yüksek kontrast için gelişmiş Dikey Ortalama (Vertical Alignment-VA) teknolojisini birleştiren yeni bir ekranı piyasaya çıkarıyor. 31.5 inçlik geniş 328P6VJEB ekran, kullanıcılara yeterince yayılabilecekleri alanı sunuyor ve onların canlı, ayrıntılı reprodüksiyonun keyfini ultra yüksek çözünürlükte çıkarmalarını sağlıyor. Üstelik çok yönlü bağlantıları ve MHL desteği sayesinde, kolayca bağlanıp tadı çıkarılabilecek şekilde tasarlandı.

Kusursuz reprodüksiyon için tasarlandı
MMD Philips Monitörleri Avrupa Ürün Müdürü Artem Khomenko, şunları söyledi: “Philips Monitörlerinin bu yeni ekranı, grafik tasarımcıları, CAD mühendisleri ve finans uzmanları gibi profesyonel kullanıcılar düşünülerek geliştirildi. Çünkü bu meslek gruplarının, işlerini yaparken üretken ve etkili olabilmelerinin temelinde ince ayrıntıların ekranda doğru ve canlı şekilde yeniden yaratılabilmesi yatıyor. Gelişmiş renk ve çözünürlük teknolojilerinin bir arada olması, bu ekranın, ekstra renk doğruluğu ve çözünürlüğünü, erişilebilir bir fiyatta arayan profesyonel kullanıcılar için biçilmiş kaftan olmasını sağlıyor.”
UltraColor teknolojisi ile renk üretimi daha doğru ve daha parlak. Daha geniş bir renk gamını destekleyen UltraColor (tipik olarak %72’sini desteklemek yerine NTSC gamının %95’ini destekliyor), kullanıcıların ekranda algıladıkları renk aralığını genişleterek daha doğal görünen yeşiller, daha canlı kırmızılar ve daha derin maviler üretiyor. Bunu da, yazılım yoluyla renk ayarlarında ince ayar yaparak değil, panelin asıl kimyasını değiştirerek yapıyor. UltraColor, ekranda görülen rengin gerçek hayattaki nesnelerle daha yakın eşleşmesini sağlayarak hem profesyonel uygulamalara hem de iş sonrası medya eğlencesine katkıda bulunuyor.
31.5 inçlik bu ekranda UltraColor ile UltraClear 4K çözünürlüğün netliği ve ayrıntısı bir araya geliyor. UltraClear 4K, 3840×2160 piksel ile zorlu CAD uygulamalarına, 3D grafiklerine ya da karmaşık hesap tablolarındaki belirli hücrelere yoğunlaşmak için yeterli ayrıntıyı sunuyor.
Ekrandaki, gelişmiş çoklu alan dikey ortalama teknolojisi VA teknolojisi de, ürünün renk ve çözünürlük performansını tamamlayarak ekstra canlı ve parlak görüntüler için süper yüksek statik kontrast oranları sunuyor: Bu da, fotoğraflar ve zorlu grafik uygulamaları için özellikle uygun.

Profesyoneller tarafından, profesyoneller için tasarlandı
Grafik ve tasarım profesyonellerinin işlerinde sürekli ihtiyaç duydukları bol sayıda veri kaynağıyla verimli bir şekilde bağlantı kurmak için, ekranda 4K için SmartConnect özelliği bulunuyor: Bu özellik, kullanıcıların yüksek çözünürlüklü sıkıştırılmamış görüntü ve ses dosyalarını yürütmelerini– ve akıcı görseller için 60 Hz’de dolu dolu 4K çözünürlüğün tadını çıkarmalarını sağlayan en yeni, ileri çoklu bağlantılar demek. Ekran, aynı zamanda saniyede 5 GByte olan süper hızlı transfer hızları ile en yeni USB 3.0’ı da destekliyor. Diğer bağlantı seçenekleri arasında ise kullanıcıların mobil içeriği, 328P6VJEB modelinin çok daha büyük olan ekranında, mükemmel renk ve çözünürlük ile görüntülemelerini sağlayan MHL var.
Kusursuz bağlantının yanı sıra, ekran aynı zamanda ek rahatlık için bir dizi özellik ile de tasarlandı. Örneğin ekran, sinir bozucu olabilen ekran titreşimini en aza indirmek için Philips Flicker-Free Teknolojisine sahip – yoksa uzun bir çalışma gününün sonunda gözlerin yorulmasına sebep olabilirdi. SmartErgoBase tabanı ise, tam olarak tercih edilen konuma göre eğilebiliyor, sağa sola dönebiliyor ve ayağın yüksekliği de ayarlanabiliyor. Böylece ekran, maksimum görüntüleme rahatlığı sağlarken aynı zamanda da kablolar derli toplu duruyor.

Philips’in yeni 328P6VJEB ekranı 799,00 USD tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilecek.
Yüksek çözünürlüklü görselleri buradan indirebilirsiniz: www.downloads.united.de/Philips/Philips_328P6VJEB.zip
Philips monitörleri hakkında daha fazla bilgi için: www.philips.com/monitors

Teknik Özellikler:

• MultiView: PIP/PBP modu, 2x cihaz

• SmartImage, Multiview, Kullanıcı, Menü, Güç Açık/Kapalı

• Kontrol yazılımı: SmartControl

• Kensington kilidi, VESA montajı (100x100mm)

• Tak & Çalıştır Uyumluluğu: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Bağlantı

• Sinyal Girişi: VGA (Analog ), DVI-İkili Bağlantı (dijital, HDCP), DisplayPort, HDMI (2.0) - MHL x 1

• USB: USB 3.0x4 (1’i hızlı şarj)*

• Sync Girişi: Ayrı Sync, Sync Yeşil

• Ses (Girişi/Çıkışı): PC ses girişi, Kulaklık çıkışı

Ayak

• Yükseklik ayarı: 180 mm

• Pivot (rotasyon): 90 derece

• Sağa sola dönme: -170/+170 derece

• Eğilme: -5/20 derece

Sürdürülebilirlik

• Çevre ve enerji: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold*, TCO edge, RoHS

• Geri dönüşümlü ambalaj malzemesi: % 100

• Tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik: % 65

• Spesifik Maddeler: PVC / BFR içermeyen kasa, Cıvasız, Kurşunsuz

Yasal uygunluk ve standartlar

Düzenleyici Makam Onayları: CE İşareti, FCC B Sınıfı, VCCI, RCM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus, EPA, TCO edge, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO, KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV Ergo, TUV/GS

Kabin

• Ön çerçeve, arka kapak ve ayak: Siyah

• Yüzey: Dokulu

Basın Yetkilisi:
united communications GmbH
Rotherstrasse 19
10245 Berlin
Peter Link, Başak Evran Gümüş
Telefon: +49 30 789076-0
E-Posta: AOC-MMD-TR@united.de

Şirket Yetkilisi:
MMD
Ivilina Boneva
Prins Bernhardplein, 6th floor 200
1097 JB Amsterdam
Tel.: +31 20 5046945
E-Posta: Ivilina.Boneva@tpv-tech.com

MMD Hakkında
MMD, TPV’nin Philips ile 2009 yılında yaptığı marka lisans anlaşmasının sonucunda kurulan yüzde yüz iştirakli şirketidir. MMD dünya çapında sadece Philips markalı LCD ekranları pazarlar ve satar. Philips markasının verdiği sözü TPV’nin ekran alanındaki üretim uzmanlığıyla birleştiren MMD, hızlı ve hedef odaklı yaklaşımıyla piyasaya yenilikçi ürünler sunar. MMD Amsterdam’daki merkez ofisinden Batı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika piyasalarına, Prag’daki yerel ofisinden de Doğu Avrupa ve BDT piyasalarına hizmet sunar. MMD yerel satış temsilcileri ağı aracılığıyla, bütün büyük IT distribütörleri ve bayileri ile çalışmaktadır. Şirketin tasarım ve geliştirme merkezi Tayvan’da bulunmaktadır.
www.mmd-p.com

Sektörler: