Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi

Tarih: 11.03.2010
Opticom isimli uluslararası araştırma şirketi tarafından 7 Avrupa ülkesinden 4000’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmada Xerox, Avrupa’nın en iyi ofis kağıdı markası seçildi.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, baskı teknolojilerinin yanı sıra ofis kağıdı olarak da en iyi marka gösteriliyor. Uluslararası araştırma şirketi Opticom tarafından, tanınmış ofis kağıdı markalarının karşılaştırıldığı araştırmada Xerox, Avrupa’nın en iyi ofis kağıdı markası gösterildi. Aynı zamanda dünyanın en büyük ofis kağıdı tedarikçisi olan Xerox’un ofis kağıtları, kağıt yapılmak üzere oluşturulan özel alanlarda yetiştirilen ağaçlardan üretiliyor.

Opticom’un marka değerini belirlemek amacıyla araştırmada kullandığı “Marka Değeri Endeksi”, stratejik markalamaya yönelik bir yaklaşım. Bu yaklaşımda her bir ofis kağıdı markasının değeri, lider markaların birbirleriyle karşılaştırılması ile ölçülüyor. Her bir markanın başarısı; yardımsız hatırlama, akla gelen ilk marka, kalite ile ilişkilendirme ve marka sadakatinden oluşan, markalamanın 4 ana faktörünün değerlendirilmesine göre belirleniyor.

Xerox Türkiye Ofis Malzemeleri Operasyon Müdürü Ergün Kurt konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Xerox, pazardaki en geniş kağıt ürünü portföyüne sahip firmadır. Xerox ofis kağıtları, baskı kalitesini en iyi yansıtan ve baskı cihazlarının performansını destekleyen ve onların verimli kullanılmasını sağlayan kağıtlardır. Tüketicilerin kağıt deyip geçmemeleri, doğru ve iyi kağıt kullanarak baskı cihazlarının performansını ve dayanıklılığını artırmaları gerekir” dedi.

Ofislerde kullanılan baskı cihazlarının teknolojilerine göre kullanılması gereken ofis kağıdı türü de değişiyor. Örneğin inkjet, lazer veya ofset tabanlı makinelerde farklı tiplerde kağıtların kullanılması gerekiyor. Çünkü her bir ayrı teknoloji, başta ağırlık olmak üzere farklı özelliklerde kağıt tipi istiyor. Yanlış kağıt kullanımı kağıt sıkışmalarına, baskı makinesinin kafasının kirlenmesine ve dolayısıyla kullanılan ürünün sıklıkla arıza vererek, bozulmasına neden oluyor. Doğru kağıt kullanımı işin kesintiye uğramasını engelliyor ve ofis verimliliğini artırıyor.

1973 yılında sektörün ilk geri dönüşümlü (recycle) kağıdını üreten Xerox, kurulduğu günden bugüne çevreye duyarlı üretim anlayışını devam ettiriyor. Bunlar arasında geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü, tek ağaçtan iki kat daha fazla kağıt üretilmesini sağlayan “High Yield” ofis kağıdı ve üzerindeki basılı bilgileri 24 saat içinde kendi kendine silerek, bir ofis kağıdının tekrar tekrar kullanılmasını sağlayan “Silinebilir Kağıt” buluşu, Xerox’un bu konudaki duyarlılığını gösteren çalışmalar arasında yer alıyor.

Etiketler: xerox