Adres: Darülaceze Cad. Anıttepe Sitesi, Nadide Sok. Netron Plaza No:2 Şişli - İstanbul

Telefon: 444 0 638 - (0212) 210 10 70

Fax: (0212) 210 40 12

Yetkili Kişi: Netron Technology

Web: www.netron.com.tr

Netron, 1000 engelli öğrenciyi eğitecek

Tarih: 28.04.2009
Çatısı altındaki 7 şirketle, bilişim, kişisel gelişim ve yabancı dil eğitimleri alanında öncü hizmet veren Netron, Sn. Hayrünnisa Gül’ün himayesinde Türkiye Beyazay Derneği tarafından organize edilen “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyasına teknoloji desteği veriyor. 1000 engelli öğrenciye bilişim eğitimi verecek olan Netron, bu sponsorlukla kampanyanın gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Bilişim, kişisel gelişim ve yabancı dil eğitimleri alanında öncü hizmet vererek, eğitimin her engeli aşacağına olan inancını sıkça dile getiren Netron, son yılların en büyük eğitim hamlesi olan Türk basından da büyük ilgi gören Eğitim Her Engeli Aşar kampanyasına teknolojik destek verecek. Eğitim Her Engeli Aşar kampanyası, engelli bireylerin de eğitim alabileceğine dair inancı yaygınlaştırmayı ve eğitim sistemi içinde yer almayan engelliler ile onların ailelerine ulaşarak ikna çalışmaları yürütmeyi hedefliyor.

Netron, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Sn. Hayrünnisa Gül’ün himayesinde Türkiye Beyazay Derneği tarafından organize edilen ve 3 yıl sürmesi planlanan Eğitim Her Engeli Aşar kampanyasına bilişim eğitimi vererek destek olacak. Bu eğitim ve teknoloji desteğiyle kampanyanın tüm Türkiye çapında yaygınlaşmasına ve gelişmesine yardımcı olmayı amaçlayan Netron, kampanya bitene kadar engelli 1000 öğrenciyi eğitmeyi hedefliyor. Kampanyanın ana sponsorluğunu ise emlak sektörünün deneyimli isimlerinden FİYAPI üstleniyor.

Netron hakkında:

1997 yılındaki kuruluşundan bu yana faaliyet gösterdiği tüm alanlarda kalite ve liderlik vizyonuyla hareket eden Netron, bugün itibariyle çatısı altındaki 7 farklı şirketle hizmet veriyor. 11 yıl önce bilişim alanında sunduğu kurumsal ve bireysel eğitim hizmetleriyle yola çıkan, bu alanda ciddi bir sektör oluşmasına öncülük eden ve daha sonra ise bilişim danışmanlığı ve yazılım hizmetleri alanlarına da yönelen Netron, her geçen yıl çalışma sahasını genişleterek bilişim sektörünün öncü firmaları arasındaki yerini aldı. 2004 yılı içerisinde müşteri taleplerine birebir odaklı hizmet verebilmek amacıyla yeni oluşumları hayata geçiren Netron, aynı dönemde kurumsal yapılanma çalışmaları doğrultusunda eğitim, danışmanlık ve yazılım alanına yönelik hizmet veren tüm şirketlerini tek bir çatı altında topladı. Netron bugün itibariyle kurumsal ve bireysel bilişim eğitimi alanında Netron Bilgi İletişim Teknolojileri, Netron Institute of Technology, Netron Bilişim Akademisi, yabancı dil ve kişisel gelişim eğitimleri alanında Netron Institute of Foreign Languages, akademik eğitimler alanında Netron Business School, yazılım alanında Netron Yazılım ve bilişim hizmetleri danışmanlığı alanında Netron Corporate Solutions aracılığıyla hizmet vermektedir.

‘Microsoft Partner Programı 2005 - 9 Yetkinlik ile Türkiye’de yerleşik, dünyadaki 1 Numaralı Microsoft iş Ortağı’ olan Netron, 9.000 kurumsal müşterisi ve 60.000 mezunu ile sektörünün öncü ve lider kuruluşu konumundadır. 2007 yılında Microsoft iş ortaklığını 11 yetkinlik seviyesine çıkartan Netron, Türk bilişim sektörünün kalite çıtasını bir basamak daha yükseltmiştir. Netron, 2007 yılında ‘Uluslararası Microsoft İş Ortakları Birliği Yılın İş Ortağı Ödülü’nü kazanırken, ‘Uluslararası Microsoft Eğitim Merkezleri – En İyi Eğitim Merkezi Ödülü’nde ise finale kalarak en iyi üç firma arasına girme başarısını göstermiş bulunmaktadır.