Yetkili Kişi: My Gym

eklenilen başka bülteni yok.

My Gym Buyaka’da Sporun Eğlenceye Dönüştüğü Yer

Tarih: 23.09.2013

Çocuk spor ve oyun merkezi My Gym şimdi de BUYAKA’da...

Dünyada 250 den fazla şubesiyle hizmette olan My Gym, spor ve eğlenceyi bir araya getirdiği merkezlerine 20 Eylül 2013 Cuma günü bir yenisini daha ekledi.

1983 yılından bu yana çocukların sağlıklı gelişimi için hizmet veren My Gym, tam da sizin çocuğunuza göre... Entreprenuer Magazine gibi birçok kurumdan ödüllü merkezin Eylül ayında açılacak yeni şubesinde de, 6 haftalık bebekler ile 13 yaş arası çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine yardımcı olan özel programlar uygulanıyor. Yaşlara göre düzenlenen My Gym spor dersleri, oyun grupları, temel jimnastik ve diğer özgün faaliyetlerin yanı sıra muhteşem doğum günü kutlamaları ile de şöhret kazanmış olan My Gym’de, çocuklar hem eğleniyor; hem de güç, denge, koordinasyon, ince ve bütüncül motor yetenekleri, çeviklik, esneklik, sosyal beceri ve özgüven kazanıyorlar.

Çocukların heyecanını her an daha da arttırmak ve her hafta çocuklara farklı programlar sunabilmek için yerleşim düzeni ve ders programı her hafta değiştiriliyor. Uzman eğitmenleri, ödüllü yaşa uygun programları ve mükemmel öğrenci/öğretmen oranı ile en iyi erken öğrenme programı şöhretini kazanan My Gym’in, ebeveynlerin tercihini ön planda tutarak verilen “Parent’s Choice” ödülü, çocuk gelişimi için “en iyi oyun programı” ödülü, ev dışında yapılan “en iyi doğum günü partileri” ödülü, okul öncesi dönem için “en iyi aktivite merkezi” ödülü gibi ödülleri de bulunuyor.

Sektörler: