Mephisto Kitabevi sanal mağazasıyla Türkiye’ ye açılıyor…

Tarih: 06.01.2012

Beyoğlu’nun 20 yıllık kitapçısı Mephisto geliştirdiği yeni otomasyon ağı sayesinde artık sanal mağazacılıkta da iddialı. Mephisto Sanal Mağaza, Türkiye’nin en uzak köşesinden bile sipariş edilen kitap, müzik, DVD/VCD ve özel kırtasiye ürünlerini en kaliteli ve hızlı biçimde adreslere teslim ediyor.

Mephisto Sanal Mağaza’ya www.mephisto.com.tr adresinden girdiğinizde karşınıza Yeni Çıkan Kitaplar, Çok Satan Kitaplar, Müzik Reyonunda Bu Hafta, DVD Reyonunda Bu Hafta, Plak Reyonunda Bu Hafta adlı bölümler çıkıyor. Ayrıca, ana sayfanın sol köşesinde Tavsiye Ettiklerimiz, sağ köşesinde ise Haftanın Çok Satanları gibi müşteriye kılavuzluk eden bölümler bulunuyor. Kitap reyonunda yer alan kitap kapaklarına tıkladığınızda kitabın tanıtım yazısını okuyabiliyorsunuz. Ana sayfada, raflardaki kitapların yanı sıra, yeni yayımlanacak kitapların duyurusu da yapılıyor. Türkiye’nin en zengin kitap arşivlerinden birine sahip Mephisto’da baskısı tükenmiş ve çok ender bulunabilen kitaplara ulaşmak mümkün.

Müzik reyonunda on binlerce yerli-yabancı albüm yer alıyor. Plak arşivinde de müzik severler için farklı alternatifler sunuluyor. Türkiye’ye gelen tüm plaklar elinizin altında.

DVD reyonu güncel film ve belgesellerin yanında çok zengin bir müzik DVD arşivine de sahip. İthalatçı firmalarla yapılan özel anlaşmalar sayesinde yurtdışında bile çok kolay bulunamayan DVD’ler Mephisto’da bulunuyor.

Kırtasiye reyonunda yerli markalarının yanı sıra dünyanın saygın markalarına ait özel ürünler de sergileniyor. Ajandadan not defterine, hediyelik eşyadan resim araç gereçlerine kadar her şey kırtasiye reyonlarında yer alıyor.

Sanal alışverişte büyük fırsatlar

Mephisto Sanal Mağaza müşterilerine yüzde 15 ile yüzde 30 arasında değişen oranlarda indirim sağlıyor. Öte yandan Bonus Card ve World Card sahiplerine vade farksız 5 ay taksit olanağı sunuyor. 75 TL’nin üzerindeki alışverişlerde kargo bedelini Mephisto ödüyor. Mephisto’nun anlaşmalı olduğu kargo şirketi Aras Kargo sipariş edilen ürünleri 2 iş günü içinde adrese teslim ediyor.

Sektörler: