Masko, İmob’da Sektörü Ağırlıyor

Tarih: 29.01.2010
MASKO Mobilya Kenti, 2-6 Şubat tarihleri arasında İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda sektörü alıcılarla buluşturacak.

CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın odak noktası MASKO’nun standı olacak. Mobilya üreticileri, ithalatçılar, yabancı alıcılar, tasarımcılar ve nihai tüketiciler MASKO’nun 140 metrekarelik standında bir araya gelecek.

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, Türk mobilya sektörünün en önemli buluşması olan İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda sektörü ağırlıyor. 2-6 Şubat 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara, özgün çizgileri ve kaliteli işçilikleriyle markalaşmış tasarımlara sahip öncü Türk mobilya firmaları ile dünyanın en önemli alıcıları katılıyor. 120 bin metrekarelik alanda kurulan fuarda MASKO Mobilya Kenti, 5’inci Hall’de üyelerini temsil eden 140 metrekarelik standıyla yer alıyor.

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karcı, Türkiye mobilya sektörünün en önemli ve en büyük fuarı olan İMOB’da yer almaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Ülkemizde ve dünyada yaşanan ekonomik krizin etkilerini hisseden mobilya sektörü açısından bu fuarın önemli avantajlar sunacağına inanıyorum. MASKO olarak ilk kez böyle geniş kapsamlı bir fuara katılıyoruz. 140 metrekarelik standımızla farkımızı göstereceğiz” dedi. Karcı, fuarın dünyanın dört bir yanından gelen mobilya firmaları ve temsilcilerin katılımıyla güçlü bir dinamizm yakaladığını kaydederek, “Fuarlar, yeni iş imkânlarının, yeni ufukların keşfedildiği, sektöre hareket kazandıracak girişimlerin gerçekleştiği çok önemli randevulardır ve hem sektör hem de devlet tarafından mutlaka desteklenmelidir.

Biz MASKO olarak uzun süredir ihracat ile ilgili çalışmalara ağırlık veriyoruz. İMOB fuarının yurt dışı bağlantılar kurma konusunda önemli bir atılım olacağını düşünüyorum. Fuar sayesinde MASKO’yu, yaptığımız çalışmalarla, ürünlerimizi sergileyebilme ve anlatabilme imkânımız olacak. Çünkü MASKO dünya standartlarında ürünler üretiyor ve bunu yurt dışına tanıtmanın en iyi yolu da fuarlar” diye konuştu

Bu yıl altıncısı düzenlenen ve beş gün sürecek olan İMOB’da İtalya’dan Brezilya’ya, Amerika’dan Ortadoğu’ya, İngiltere’den Güney Afrika’ya kadar tüm dünyadan katılımcılar Türk mobilya sektörüyle buluşacak. Katılımcı profilini mobilya üreticileri ve ithalatçılarının oluşturduğu fuarın, ziyaretçileri ise ihracatçı, ithalatçı, toptancı, distribütör, yabancı alıcı, uluslararası temsilci, iç mimar, dekoratör, dekorasyon, mağaza sahip ve yöneticileri, endüstriyel tasarımcı, sektörel yayın editörleri ile nihai tüketiciler oluşturuyor. Çeyrek asrı geride bırakan MASKO Mobilya Kenti de, bünyesinde bulunan tüm mağazaları İMOB’da standı ile ziyaretçilerle buluşturuyor. MASKO Mobilya Kenti, bünyesinde bulunan yüzlerce mağaza binlerce ürün çeşidiyle fuar ziyaretçilerinin odak noktasını oluşturacak.

MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 444 16 75 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

Etiketler: masko