eklenilen başka bülteni yok.

Mahindra Roadshow’u Kars’ta devam ediyor

Tarih: 19.05.2009
MAHINDRA TRAKTÖR TÜRKİYE PAZARINDA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

MAHINDRA TRAKTÖRLERİ YAPILACAK ETKİNLİKLERLE
19 ve 20 MAYIS 2009 DA KARS’TA ÇİFTÇİLERİMİZLE BULUŞUYOR

İlki 13 – 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen “Mahindra Tarla Sürüşü” ile binlerce çiftçiye ulaşan dünyanın tek Deming Mükemmelik ve Japon Kalite madalyası ödüllerine layık görülen en büyük üç traktör üreticisinden biri olan Hintli Mahindra&Mahindra, yeni bayi başvuruları ile de büyümesine devam ediyor. Mahindra, 11 Mayıs 2009 tarihinde Anadolu’da başladığı “2. Mahindra Tarla Sürüşü” ile de daha fazla çiftçiye ulaşmayı ve Türkiye pazarında liderliğe oynamayı hedefliyor.

İzmit’ten Konya’ya, Yozgat’tan Niğde’ye Türkiye’nin pek çok noktasında binlerce çiftçi ile bir araya gelen ve onlara traktör sürüş keyfi yaşatan Mahindra, üstün performans özellikleri ile pek çok bayilik başvurusu aldı. Kaliteyi uygun fiyatla çiftçilerle buluşturan Mahindra traktörleri, sahip olduğu tüm özellikler ile pazardaki payını arttırmaya devam ediyor.

Bu amaçla Türkiye’deki bütün çiftçilerimize Mahindra Traktörlerinin özelliklerini tanıtmak için sürdürülen Mahindra Tarla Sürüşü Etkinlikleri’nin ikincisinde 19 Mayıs’ta Selim İlçesi Yolgeçmez Köyü’nde, 20 Mayıs’ta Kars Merkez’de çiftçilerimizle buluşacaktır.

Mahindra yetkililerinden alınan bilgiye göre etkinlikler kapsamında Türkiye pazarında satışa sunulmadan önce çeşitli bölgelerde çiftçiler tarafından 300 saatten fazla bir süre günlük tarla işlerinde kullanılarak test edilen traktörlerin örnek tarla sürüşü yapılacaktır. Ayrıca bu esnada mükemmel çekiş gücü, hararet yapmayan motoru ve muadillerine göre çok önemli miktarda yakıt tasarrufu ile ilgili teknik bilgiler sunulurken, katılımcılara çeşitli hediyeler verileceği belirtilmiştir..

MAHINDRA TRAKTÖRLERİ

1963 yılından beri traktör imal eden, Hindistan’da son 25 yılın pazar lideri olan Mahindra, Mumbai’deki dünyanın tek çatı altındaki en büyük traktör fabrikası ve Nagpur, Rudrapur, Jaipur’daki diğer 3 fabrikası ile yıllık 150 bin adet üretim kapasitesine sahiptir. ISO 16949, QS 9000 gibi dünyada geçerli tüm kalite belgeleri ile Mahindra, Japonya’da verilen Deming Mükemmellik Ödülü’ne ve Japonya Kalite Madalyası’na sahip tek traktör markasıdır. Traktörlerin en önemli özelliği motor, şanzıman ve hidrolik gibi önemli aksamlarının Mahindra tarafından, 300 kişilik bir mühendis ekibinin bulunduğu kendi tesislerinde geliştiriliyor ve üretiliyor olmasıdır.

21-80 hp güçleri arasında 2WD ve 4WD tiplerinde 35 model üreten Mahindra,1995 yılından beri ABD’de de faaliyet göstermektedir. Bu pazarda yılda 10 binden fazla traktör satışı ile kendi segmentinde 4. sıradadır.

Kuzey Amerika Makine Ekipman Bayileri Birliği (NAEDA) tarafından yapılan bir müşteri araştırmasında Mahindra’nın, aralarında Agco, John Deere ve New Holland gibi dünyanın önde gelen üreticilerinin de bulunduğu markaların çok önünde en üst derecede memnuniyet duyulan üretici olduğu ortaya çıkmıştır. Açıklanan sonuçlara göre A.B.D.deki Mahindra kullanıcıları, kullandıkları Mahindra traktörden %98 oranında memnun veya çok memnun olduklarını belirtmişlerdir. Bugün Hindistan ve tüm dünya genelinde 1 milyon 300 binden fazla çiftçi Mahindra traktörlerini kullanmakta ve memnuniyetlerini dile getirmektedirler.

Ayrıca Güney Amerika, Avustralya, Güney Afrika, Asya, Orta Doğu ve bazı Avrupa ülkeleri pazarına da ürünlerini sunan Mahindra, son olarak 2008 yılında İLÇE Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş distribütörlüğünde 55, 60 ve 65 beygir gücündeki traktörleri ile Türkiye pazarına girdi. Satışa sunulmadan önce çeşitli bölgelerde çiftçiler tarafından 300 saatten fazla bir süre ile günlük tarla işlerinde kullanılarak test edilen traktörler, mükemmel çekiş gücü, hararet yapmayan motoru ve muadillerine göre çok önemli miktarda yakıt tasarrufu sağlamasıyla büyük beğeni kazandı.

Müşteri ve kalite odaklı, güç ve üretkenliğin simgesi olan Mahindra, İLÇE Otomotiv’in İzmit’te bulunan traktör montaj ve üretim tesislerinde imal edilmektedir.