Adres: Koçman Caddesi 33, 34212 Güneşli - İstanbul / Meriç Mah. 605 Sk. No:51 35091 Çamdibi - İzmir

Telefon: 0212 410 00 00 - 0232 464 00 53

Yetkili Kişi: Logwin Türkiye

Web: www.logwin-logistics.com

Lojistik devi Logwin, Türkiye’de 20 yaşında

Tarih: 26.11.2009
Dünyanın önde gelen lojistik firmalarından “Logwin” Türkiye pazarına girişinin 20. yılını kutluyor. Logwin Türkiye sayısı 5 bine yakın tekstil, otomotiv, kimya, enerji, makine, telekom, beyaz eşya sektörü ve müteahhit firmalardan oluşan geniş müşteri portföyüne yirmi yıldır hizmet vermeyi sürdürüyor. Logwin Türkiye, uluslararası karayolu taşımacılığı dışında hava, deniz, depolama ve dağıtım hizmetlerini aynı çatı altına birleştirerek tam anlamıyla global bir lojistik hizmet sağlayıcı olarak pazardaki yerini alıyor. Birkart olarak 1989 yılında Türkiye’de ağırlıklı olarak tekstil ve otomotiv sektörlerine hizmet vermeye başlayan şirket, dünya çapındaki birleşmeler sonucunda 2009’dan itibaren Logwin Türkiye çatısı altında birleşmişti.

Almanya merkezli firma, aralarında Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Almanya, Brezilya, İngiltere, Fransa, Rusya, Çin, Japonya gibi ülkelerin bulunduğu dünya üzerinde 45 ülkede ve 400 noktada hizmet veriyor. Kullandığı üstün teknolojiyle kıtaları lojistik ağıyla birbirine bağlan “Logwin”, müşterilerine entegre lojistik hizmeti sunuyor.

Bir bakışta Logwin Lojistik

Hizmet Ağı:
45 ülke 400 nokta,
Grup Cirosu (2008 yılı): 2 milyar 46 milyon Euro
Depolama Alanı
: Dünya üzerinde 1 milyon metrekare
Araç Filosu: 750’den fazla kendi kamyonu, 1000’den fazla römork, 2000’den fazla takas römorku;
Çalışan Sayısı: Dünya üzerinde 8600’dan fazla çalışanı bulunuyor.

Etiketler: lojistik , devi , logwin , türkiyede , 20 , yaşında