Adres: TAKTİK İletişim Danışmanlık Vefabey Sok. No:6/3 Gayrettepe-İst

Web: www.lavazzaturkiye.com/

Lavazza’dan iki keyif noktası: Maslak ve Profilo Kafeleri

Tarih: 24.02.2009
İtalya'da ve Avrupa'nın birçok kentinde en çok tercih edilen kahve markası LAVAZZA, seçkin kahve ürünlerinin yanı sıra açtığı cafeleriyle de adından söz ettiriyor. LAVAZZA'nın "Best Coffee Shop" ismiyle hizmet veren iki kafesi, Maslak'ta ve Profilo Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

LAVAZZA kafeler, görselliği ve menüsü ile İtalyan stilini yansıtıyor. Kafelerde, eğitim merkezinde özel eğitim almış baristalar tarafından LAVAZZA'nın sloganında ifade ettiği gibi "gerçek İtalyan Espresso deneyimi" yaşatılıyor. Sadece burada bulabileceğiniz sıcak kahvelerin yanında değişik aromalı soğuk kahveler, tandem gibi baştan çıkarıcı ürünler de sunuluyor.

LAVAZZA Maslak Plazası'nda 240m2'lik alanda hizmet veren kafe, ofis ağırlık kitlesiyle hizmet veriyor. İşyerlerinin kalbinde olması nedeniyle hafta için 07:00-21:00 arası hizmet veriyor. LAVAZZA menüsüne ek olarak müşterilerden gelen talepler doğrultusunda kahvaltı tabağı eklenmiş.

Profilo AVM'nin girişinde açılan 130 m2 büyüklüğündeki ikinci kafe ise 08:00-24:00 saatleri arası açık. İtalyan stilini yansıtan ortamı, gerçek İtalyan espressosu ve diğer enfes kahveleri, zengin yiyecek menüsü ile günün her saati dolu.

Diğer kafe zincirlerinden farklı olarak LAVAZZA kafelerde sadece LAVAZZA'nın kendi ürettiği kahveler kullanılmaktadır. LAVAZZA, 100 yıllık bir deneyim ve bilgi birikimi ile espresso konusunda ulaştığı mükemmeliği, Türkiye'de LAVAZZA Best Coffee Shop'lar ile Türk müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Kafelerde, müşterilerin burada tattıkları mükemmel kahveleri evlerinde de yapabilmeleri için LAVAZZA kahvelerin, ev tipi makinelerin ve diğer aksesuarların satışı da yapılmaktadır.

Etiketler: lavazza , kahve , maslak , profilo