Adres: Kyocera Türkiye Distribütör Bilgitaş Otello Kamil Sok. No:6 Mecidiyeköy 34394 İSTANBUL

Telefon: (0212) 275 00 20

Fax: (0212) 356 67 25

Yetkili Kişi: Kyocera Türkiye

Web: www.bilgitas.com.tr

eklenilen başka bülteni yok.

Kyocera’dan Yeni Bir Çözüm Daha: KYOCERA Fleet Services

Tarih: 07.11.2016
Kyocera’dan Yeni Bir Çözüm Daha: KYOCERA Fleet Services

Kyocera yeni uzaktan bakım ve yönetim aracı KYOCERA Fleet Services çözümünü piyasaya sürdü. Bulutta yer alan bu yeni web tabanlı çözüm, bayilerin ve hizmet sağlayıcıların müşterilerinin ağ bağlantılı cihazlarını uzaktan izlemelerini, yönetmelerini ve bakımını sağlamalarını ve var olan müşteri ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap vermelerini olanaklı hale getirir.

Var olan müşteri ilişkilerini geliştirmeye odaklanırken ve mevcut müşteriyi korumaya çalıştığımızda gerçek bir maliyet düşürme potansiyeli sağlamak oldukça önemlidir. KYOCERA Cloud’da yer alan yeni bir hizmet olarak sunulan KYOCERA Fleet Services’ı (KFS) hizmet sağlayıcıların hizmet tekliflerini genişletmelerini ve optimize etmeleri kolaylaştırmaktadır. KFS aboneliği, bayilerin var olan müşterilerini korumalarına ve yeni işleri kendilerine çekmelerine izin verirken onlara verimlilik sağlama ve rekabet üstünlüklerini arttırma olanağı sağlar.

KFS aboneliği bayilere ve hizmet sağlayıcılara müşteri ziyaretlerinin sayısını azaltma ve müşteri cihazlarının uzaktan bakımını yapma, sorunlarını giderme ve konfigürasyonunu yapma olanağı sağlar. Yerinde ziyaret gerekli olduğunda, servis teknisyenleri cihaz statü bilgisi açısından daha hazırlıklı olacaklar gerekli olabilecek herhangi bir parça ve aleti yanlarında getirmeleri olanaklı hale gelecek. Bu demek oluyor ki, cihaz çalışma zamanı ile müşteri üretkenliği maksimize olurken ve müşteri ziyaretlerinin süresi optimize edilecek.

KFS ayrıca müşteri cihazlarının toner seviyeleri hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlayarak ve miktar düşmeye başladığında e-posta bildirimleri göndererek hizmet sağlayıcılara mükemmel bir şekilde stok yönetimlerini geliştirme olanağı sağlar. Ek olarak, bu çözüm müşteri faturalandırma ve tıklama başına yapılan anlaşmalar için planlamış cihaz sayaç raporları oluşturur. Çok yönlü desteği sayesinde, Kyocera’nın yeni çözümü bayilere MDS’in dışında en fazlasını elde etmelerine yardımcı olur.

KFS “Hizmet Olarak Yazılım” (SaaS) şeklinde sunulmaktadır ve bulutta yer almaktadır. Bu demek oluyor ki ne hizmet sağlayıcıların ve bayilerin PC’ler ve sunucular gibi Bilgi İşlem altyapısına yatırım yapmaya ihtiyaçları vardır ne de Bilgi İşlem çalışanlarının bu altyapıya bakım yapmakla zaman harcamaya ihtiyaçları vardır.

Sektörler: