Adres: Sülün Sokak No: 8 1.Levent 34330 İstanbul

Telefon: 0212 444 77 85

Fax: 0212 275 21 31

Web: www.protel.com.tr

Küçük ölçekli oteller için özel bir çözüm: Operetta

Tarih: 06.05.2009
20 yıllık tecrübesiyle konuk ağırlama sektörümüze dünyanın tercih ettiği lider çözümleri sunan Protel’den, küçük ölçekli otellerin ihtiyacı olan her şeyi bünyesinde barındıran komple bir çözüm: Operetta. OPERA’nın küçük ölçekli işletmeler için özel olarak geliştirilen yeni versiyonu olan Operetta, ekonomik durgunluk döneminde yatırım yapmaktan çekinenler için de büyük bir fırsat yaratıyor. Protel’in bu benzersiz çözümüne, ‘aylık oda başına kiralama’ bedeliyle sahip olunabiliyor. Üstelik istenirse Türkçe!

Bugüne kadar geliştirilmiş en esnek, en kapsamlı otel yönetim aracı olan OPERA, artık küçük ölçekli oteller için de en uygun çözüm oluyor. OPERA’nın küçük ölçekli otellere özel olarak geliştirilen yeni sürümü Operetta, Protel tarafından, istenirse yazılım ve donanımı birlikte paketlenmiş şekilde sunuluyor.

Operetta, küçük ölçekli konuk ağırlama tesislerinin ihtiyacı olan tüm yönetim özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Kullanıma hazır bir çözüm olan Operetta’da donanım ve yazılım bir arada paket olarak sunuluyor. Önceden yapılandırılmış özellikleri sayesinde, hemen kullanılmaya hazır. Telefon santrali, kapı kilit sistemi ile arayüzleri de OPERA ile aynı. Online satış kanallarına entegre olabilen Operetta, sadece tek bir ekrandan bütün fonksiyonlara erişilerek son derece kolay kullanılabilen bir kullanıcı arayüzüne sahip.

Küçük ölçekli oteller için özel olarak geliştirilen rakipsiz özellikler

5 kullanıcıya kadar, Windows XP Professional işletim sistemine sahip bilgisayarlar üzerinde çalışabilen Operetta, otel yönetimi için ihtiyaç duyulan tüm ana fonksiyonları ve ek özellikleri, kullanımı çok kolay ve pratik bir arayüzle sunuyor. Küçük ölçekli otellerin spesifik ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen ve temel yaklaşımı “basit ve hızlı” olan Operetta, minimal eğitim ihtiyacı ve bütçelere uygun fiyatı ile ön plana çıkıyor.

‘Aylık oda başına kiralama’ bedeliyle de sahip olunabilen çözüm, işletmecileri yerinde kurulum, donanım, bakım ve sistem yönetimi maliyetlerinden kurtarıyor. Herhangi bir otelin ihtiyaç duyacağı yetkinliklere odaklanan Rezervasyon (münferit ve hızlı blok), Profiller, Ön Büro, Kat Hizmetleri, Kasa, Gün Sonu İşlemleri gibi özellikleri ve daha birçok fonksiyonu sayesinde Operetta, tıpkı büyük kardeşi OPERA gibi, benzersiz bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

1989 yılından bu yana konuk ağırlama sektörümüze dünyanın en çok tercih ettiği merkezi yönetim çözümlerini sunan Protel güvencesiyle sunulan Operetta, geriye dönük olarak işlem yapılmasına izin vermeyerek, güvenlik konusunda ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. Çözümün, en temel günlük ön büro aktivitelerini yönetmeyi sağlayan iş alanlarına bölünmüş gösterge paneli sayesinde, tek bir ekran üzerinden otel operasyonlarının tamamı yönetilebiliyor.

Okullarda ders olarak okutulacak kadar konuk ağırlama sektörü tarafından benimsenen ve kullanılan, dünya üzerinde 13 binden fazla otelin tercihi olan OPERA’nın küçük ölçekli oteller için özel olarak geliştirilen sürümü Operetta, dünyanın en iyi veritabanlarından biri olan Oracle üzerinde çalışıyor. 3. parti ürünlerle kolay ve güçlü şekilde entegre olabilen çözüm, MICROS POS ürünleriyle de gelişmiş entegrasyon özelliklerine sahip.

İhtiyaca yönelik ek modüller

İşletmelerin ihtiyaçlarına göre ek modüllerle geliştirilebilen Operetta, beklenenden çok daha fazlasını sunuyor. Operetta, myfidelio.net ile ADS/GDS kanallarına erişim, bütünleşik restoran / kiosk rezervasyon çözümü, web üzerinden online satış yapılabilmesini sağlayan Online Reservation modülü gibi ek modüllerle geliştirilebiliyor.

Protel hakkında:

1989 yılında kurulan Protel, konuk ağırlama sektörümüze dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktadır. Yüksek seviyeli performans, büyüme ve operasyonel anlamda verimlilik artışı hedefleyen işletmeler, Protel ve şirketleri tarafından sunulan üstün nitelikli ürün ve hizmetlerden yararlanırlar. Protel, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’da bulunan ofisleri ve 120 personeli ile yoluna devam etmektedir. Sunduğu tüm ürünleri konuk ağırlama sektörünün ihtiyaçlarına en uygun şekilde yapılandıran Protel, 20 yıllık bilgi ve deneyimi ile ülkemizdeki işletme ve tesislerin gereksinim duyduğu uygulamaları bir araya getiren eksiksiz çözümler oluşturur.

Sunulan çözümler ise küresel çapta en çok tercih edilen, başarısı kanıtlanmış ve katma değeri en yüksek ürün ve servislerden oluşur. Micros-Fidelio ürünlerinin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olarak faaliyetlerini devam ettiren Protel, her büyüklükteki otel, restoran, kahve zinciri, yolcu gemisi ve stadyuma hizmet verir. Protel, otel yönetim çözümlerinden restoran yönetim sistemlerine, müşteri ilişkilerinden maliyet yönetimine kadar pek çok farklı alanda nitelikli çözümler sunar ve müşterilerine tüm sene boyunca uzman ekipleriyle 7 gün 24 saat kesintisiz destek verir. Microsoft’un “Gold Partner”ı ve SPLA çözüm ortağı olan Protel, aynı zamanda Microsoft’un Dynamics çözüm ortağı konumundadır. Protel, HP’nin “Preferred Partner”ı ve Oracle’ın “Partner”ı olarak konuk ağırlama sektörümüze yüksek nitelikli teknoloji çözümleri sunmaya devam etmektedir.