Adres: Kasap Sokak Konak Azer İşhanı No:12 34394 Esentepe İstanbul Türkiye

Yetkili Kişi: Xerox Türkiye

Web: www.xerox.com/

EDP 2012/2013’ün en iyileri
Xerox ve Samsung’dan teknolojik iş birliği
Xerox Nano Yeni endüstri devrimi kapıda
Xerox “wireless” sektörüne giriyor
Xerox ColorQube 8900, Renkli basmaktan korkmayın
Öğrenciler renkli ders notu istiyor
En küçük yazıcı piyasaya çıkıyor
Xerox Phaser 7800’ i piyasaya sürüyor.
Xerox, yeni ürünü Xerox DocuMate 3125’ i piyasaya sunuyor.
Xerox’ dan Görselden görsel arama buluşu
Xerox ilk kablosuz (wi-fi) ürünü, renkli çok fonksiyonlu Xerox WorkCentre 6015NI’ yı piyasaya sürüyor.
1500 robot İstanbul’a geliyor
Xerox, E-posta kutunuzda neler oluyor?
Xerox dijital baskı nın ebat ölçülerini 364 x 660 mm’ye çıkarıyor, dijital baskı ebadında farkı açıyor.
Xerox’un yeni indirekt satış koordinatörü Mehmet Savaş Doğan
Xerox’a yılın şirketi değerlendirmesi
Ödüllü tarayıcı Türkiye’ye geliyor
Saniyede 2 milyar damla dakikada 152 metre baskı
IDC: Xerox liderliğini sürdürüyor
Xerox’tan geleceği parlak bir ürün
Xerox’tan “hassas” yazıcı
Xerox’ta üst düzey yeni atama
Ofis kağıdında Avrupa’nın en iyisi
Çevreyi gözetmek zarar ettirmiyor
Xerox ColorQube ile renkli baskı maliyeti yüzde 62 sarf atık miktarı yüzde 90 azalıyor
Xerox 2009 yılına 350 ödül sığdırdı
Xerox, yeni renkli lazer yazıcısı Phaser 6140’ı, $439+KDV fiyatıyla piyasaya sunuyor.
Xerox iGen3 Adana’da kullanılacak
Xerox CEO’su Ursula Burns’e ulusal eğitim görevi
Tek tuşla 100 sayfa tarama
Xerox renkleri dile getirdi
Xerox’tan dev satın alma
Gartner: Baskı hizmetlerinde lider Xerox
Renklerin tonunu ayarlayan yazıcı
Türkiye’de ilk kez Arena’ya çıkıyor
Düşük bütçe ile ileri teknoloji isteyenlere
10 ülkenin CFO’luğuna bir Türk yönetici
Az zamanda çok iş yapıyor
Kara kitapta Xerox 1 numara
Xerox pazar liderliğini korudu
Xerox’tan yırtılmayan kağıt
Temponuza ayak uydurur
Ofis makinesinden yarış arabasına
Daha az ekipmanla daha çok fayda
Xerox dağıtım ağını genişletiyor
Xerox’tan KOBİ’lere indirim fırsatı
Xerox global işbirliklerine P&G ile devam ediyor
Xerox’tan atık bırakmayan hepsi bir arada
Xerox’tan yeni renkli lazer hepsi bir arada
Ursula Burns Türkiye’ye geliyor
Fotokopi 70 yaşında
Xerox’dan bir ilk : Cep tarayıcısı
Silinebilir kağıt kamuoyuna tanıtıldı
Xerox, siyah-beyaz lazer tabanlı çok fonksiyonlu yeni ofis ürünü Xerox Phaser 3100MFP’yi piyasaya sundu.

Küçük işletmelere çok fonksiyonlu fırsat

Tarih: 16.04.2011
Küçük bir tasarıma, düşük enerji kullanımına, yüksek baskı kapasitesine sahip; yazıcı, faks, fotokopi, tarayıcı ve e-posta özelliklerini birarada bulunduran Xerox WorkCentre 6505, tasarruflu ve çevreci EA toneri kullanıyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, küçük ölçekli ofislerin değişen ihtiyaç ve isteklerine yönelik yeni teknolojiler üretmeye devam ediyor. Xerox, yazıcı, fotokopi, faks, tarayıcı ve e-posta özelliklerini birarada kullanmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için lazer tabanlı Xerox WorkCentre 6505 renkli çok fonksiyonlu ofis ürününü piyasaya sunuyor.

Kompakt tasarımı, ekstra sessiz çalışma motoru ve düşük enerji kullanımıyla ev ve küçük ofisler için ideal bir ürün olan yeni Xerox WorkCentre 6505, profesyonel çıktıları aratmayacak bir baskı kalitesine sahip. Baskı çözünürlüğü 600 x 600 x 4 dpi olan Xerox WorkCentre 6505, her bir piksel için 16 ayrı renk tonu seçeneği kullanıyor. Üst düzey makinelerde kullanılan Xerox’un patentli kimyasal toner teknolojisine sahip olan Xerox WorkCentre 6505, pantone onaylı renk sıkalası ile mükemmel ayrıntı ve netliğe sahip canlı metinler ve görüntüler basabiliyor.

Dakikada 24 sayfaya kadar renkli ve siyah beyaz baskı alabilen Xerox WorkCentre 6505, 500 sayfaya kadar çıkan kağıt tepsisi ile kesintisiz iş imkanı sunuyor. “Run Black” özelliği sayesinde renkli tonerler bittiğinde, baskıya siyah beyaz devam eden Xerox WorkCentre 6505, 633 MHz hızlı işlemcisi ve 256 MB hafızaya sahip. Çift taraflı otomatik baskı özelliği bulunan Xerox WorkCentre 6505’in aylık baskı hacmi 40.000 sayfaya ulaşıyor.

Çeşitli yazdırma seçeneklerinin yanı sıra farklı tarama, kopyalama, faks, e-posta ve dijital iş akışı özellikleri de bulunan Xerox WorkCentre 6505 kağıt dokümanları dijital dosyalara dönüştürerek bilgileri düzenliyor, saklıyor ve istendiğinde paylaşılmasını sağlıyor. Xerox WorkCentre 6505’in taranan dokümanları çok sayıda e-posta adresine göndermek için “Scan to e-mail”, taranan belgeleri doğrudan taşınabilir bir belleğe kaydetmek için “Scan to USB” gibi özellikleri de bulunuyor. Xerox WorkCentre 6505 ile kağıt dokümanlar, bağlı bilgisayara veya ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara “PDF”, “JPEG”, “TIFF” gibi farklı dosya formatlarına kaydedilebiliyor. Normal faks özelliğinin yanı sıra Xerox WorkCentre 6505 ile bilgisayar üzerinden de faks gönderilebiliyor.

Xerox WorkCentre 6505’in bir masa çekmecesinde saklanabilecek kadar küçük yedek kartuşları, yüksek kapasiteli baskı yapabiliyor ve rakip ürünlere oranla %80 daha az atık üretiyor. Tüm Windows, Linux ve Macintosh sürümleri ile çalışabilen Xerox WorkCentre 6505, 666 Dolar + KDV’den başlayan fiyatlarla ve 2 yıl Xerox garantisi ile Xerox’un ofis baskı sistemleri grubu distribütörleri aracılığı ile satışa sunuluyor.

Sektörler: