Kışkırtıcı Mermer Teknolojisi Fuar İzmir’de!

Tarih: 28.03.2015
25-28 Mart 2015 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenen Mermer Fuarına “Kışkırtıcı Mermer Teknolojisi” damga vurdu!
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lXX4tzj9-mI

Kışkırtıcı Mermer Teknolojisi ile mermer sektörüne yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlayan Bursa merkezli Ay Kardeşler Gaziemir’de 400 milyon liraya mal olan yeni kompleksinde görücüye çıkan Fuar İzmir’de sükse yaptı.

LED-aydınlatmalı şeffaf-kesim mermer teknolojisinin en iyi ürünlerinin muhteşem bir görsel şovla Fuar katılımcılarının beğenisine sunulduğu Ay Kardeşler standı binlerce katılımcının akınına uğradı. Bu ilginin kendilerini hiç şaşırtmadığını ifade eden firma yetkilisi İskender Burukhamzaoğlu, “İzmir Fuarına yılardır katılıyoruz ve bu yıl da İzmir’in Türkiye’nin yurtdışına açılan ihracat limanı ve kapısı olduğunu bilerek geldik Fuara. Bursa’daki fabrikalarımızda geliştirdiğimiz Kışkırtıcı Mermer tekniği hazırladığımız görsel şovun da etkisiyle tüm katılımcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Bu yılki fuarın en ilgi çeken standı olduk.” dedi. Burukhamzaoğlu, “Mermerin farklı kullanım alanlarına odaklanarak mermerin iç dekorasyondaki kullanım alanını büyütmeyi amaçlıyorduk. Bu amaçla bu yıl mermerin şeffaflığını ve kışkırtıcılığını ön plana çıkardık. Büyük emekle hazırladığımız arkadan LED-aydınlatmalı şeffaf bej mermeri kendi tekniğimizle kışkırtıcı bir sunumla katılımcıların beğenisine sunduk! Özellikle iç mimarlar ve inşaat sektörü temsilcilerinin büyük ilgisini çektiğimizi söyleyebilirim.” diyerek mermeri mezar taşı ya da döşeme taşı olmanın ötesine taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Mermeri yatak odasına soktular
Kışkırtıcı mermer teknolojisi, duvarların arkadan-aydınlatmalı ince-kesim mermer plakalarla döşenmesi esasına dayanıyor. Sıradan mermer uygulamalarına göre fantastik bir görsel şölen sunan kışkırtıcı mermer önümüzdeki yıllarda yatak odalarının demirbaşı olmaya hazırlanıyor. Mermere Mikelanj gibi baktık! Fuarda binlerce yerli ve yabancı katılımcının meraklı bakışları, soruları ve taleplerine muhatap olduklarını söyleyen firma yetkilisi Burukhamzaoğlu, “Mermeri sanatın kışkırtıcılığıyla buluşturarak hayatı renklendirmek istedik. Bu yılki Mermer Fuarında çalışmalarımızın karşılığını fazlasıyla aldık. Mermere Mikelanj’ın baktığı gibi baktık ve ona ruh verdik. Mermerin içindeki kışkırtıcılığı dışarı çıkardık.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Kışkırtıcı Mermer Teknolojisi Nedir?
En yalın haliyle, mermerin ultra-ince şeffaf plaka olarak kesilmesi, son teknoloji ile arkadan aydınlatılması ve özel tekniklerle işlenerek mekan dekorasyonuna kışkırtıcılık kazandırılmasına deniyor Kışkırtıcı Mermer Teknolojisi.

Firma Hakkında
Ay Kardeşler Mermer 1982 yılında Bursa’da kuruldu. Firma, 9 farklı dokuda blok, parlatılmış plaka, döşeme ve diğer isteğe uygun formlarda ve toplam 13.000 m2 alanda mermer üretimi yapıyor.

Telefon: 0 (224) - 372 83 40
Web: www.aykardesler.com.tr