Adres: Bağlarbaşı, Kısıklı Cad. No: 26, Altunizade 34662 İstanbul

Web: www.setur.com.tr

Setur, 19 Mayıs tatili için farklı seçenekler sunuyor
Setur ile Tatil Heyecanınız Ela Quality’de İkiye Katlanıyor
Setur’dan bayram için tatil alternatifleri
BookinTurkey.com Expediai İş birliği ile kullanıcılarını tüm Dünya’da en iyi fiyatlar ile 120.000 Otel’e ulaştırıyor.
Erken rezervasyon’da 3. dönem indirimlerinde son gün 3 mayıs
SETUR, “Turizm Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Seçildi
Erken rezervasyon 2. dönem indirimlerinde son gün 5 nisan!
BookinTurkey.com 500.000’ininci Rezervasyona Ulaştı
Setur Paro’lu kart sahiplerine özel yurt içi %35 indirim
Setur’dan Parolu Kart Sahiplerine Özel İstediğin kişiye, istediğin adrese teslim “Paro Market Paketi”ni kazanmak için, Tatilini Setur’dan Seç!
Setur’dan Yurt İçi Seyahatte %35’e Varan Erken Rezervasyon İndirimi
Setur’dan Yurt Dışı Sömestir Seçenekleri
Sömestre’de Kayak Yapmanın Keyfini Setur’la Çıkarın
Setur En İyi Seyahat Acentesi
Setur’dan Yılbaşı Yurt Dışı Tur Seçenekleri
Setur Kurban Bayramı’nda birbirinden güzel yurtiçi kültür turları ile yine iddialı
Setur ile Şeker Bayramı’nda yurt içinde keyifli tatiller
Şeker Bayramı Hindistan-Nepal turunda bambaşka kültürleri keşfedin
Şeker Bayramı tatilinde rotamız Amsterdam
Şeker Bayramı’nda Vietnam ve Kamboçya’yı keşfedin!
SETUR’dan Parolulara, Türkiye’nin en seçkin otellerinde %30’a varan indirimler!
Bookinturkey.com yine ’En iyi Turizm ve Seyahat Sitesi’ seçildi
Costa’nın en yeni gemisi tanıtıldı
Setur’dan 19 Mayıs tatil önerileri
Setur ile dumansız tatiller
Erken rezervasyon yaptırın, 23 Nisan’da tatile indirimli çıkın
Sömestre’de Setur’la Kayak Keyfi
Setur Yurt Dışı Kurban Bayramı Turlarını Keyifle Sunar

Kasım’da Londra başkadır

Tarih: 23.09.2009
Setur, yaklaşan Kurban Bayramı tatili için tarihi, kültürel ve ticari zenginliklerinin yanı sıra, dünya mutfaklarından önemli örneklerin rekabet ettiği bir damak keyfi ve lezzet kenti Londra’yı öneriyor.

Kraliyet mücevherlerinin sergilendiği Londra Kulesi, 18. yüzyıl Londra’sının imajını belirleyen mimari eserlerden biri olan St. Paul Katedrali, British Museum, dünyaya saat ayarını veren kule olan Big Ben, görkemli ve neogotik mimarinin en büyük örneklerinden biri olan parlamento binası, VIII. Edward’ın tahtından feragat ettikten sonra adına gönderme yaparak unvanını aldığı kale olan Windsor Kalesi ve şehrin doğusunda yer alan ve sıfır meridyen çizgisinde bulunan yemyeşil Greenwich kasabası Londra ve yakın çevresinde görülebilecek belli başlı tarihi zenginliklerin başında gelir.

Londra her yaş ve kültüre cazip gelen müzikaller şehri olma konusunda New York ile rekabet ettiği halde, ziyaretçilerine her akşam onlarca temsilin arasından seçim şansı veren tartışılmaz bir tiyatro kentidir. Meyve sebze hali ile opera binasının bulunduğu Covent Garden ile Eros heykelinin süslediği Picadilly Circus, Londra’nın kültürel hayatının, çeşitli ve birçok sineması, barı ve lokantası ile Leicester Square ise eğlence ve gece hayatının önemli merkezleridir.

Alışverişi seviyorsanız Marble Arch, Oxford Circus ve Tottenham Court Road tam size göre yerlerdir. Burada İngiltere’nin yüksek sınıfına ait tekstil mağazalarını ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Knightsbridge’de Harvey Nichols ve Harrods de dahil olmak üzere birkaç zengin tasarımcı butiği ve dünyaca ünlü mağazalar, Covent Garden’da birçok trendi mağaza, yemek yiyebileceğiniz yerler, kapalı pazar ve sokak çalgıcıları vardır.

Setur, biraz sıra dışı bir şeyler yapmak için Greenwich, Camden or Portobello Road Market gibi başkentteki 70 pazardan birine gitmenizi de öneriyor. Burada mükemmel alışveriş deneyimi kazanabilir ve antika eşyalardan elbiseye, eski ve yeni eşyalara, aksesuarlara ve mobilyalara kadar herşeyi satan birçok küçük dükkana uğrayabilirsiniz.

Setur’un, 26-29 Kasım tarihlerinde Türk Hava Yolları uçuşu ile 3 gece 4 günlük hazırladığı tur paketinde konaklama 4 yıldızlı Cumberland veya benzeri bir otelde gerçekleşiyor. Kişi başı 690 Euro olan bu tur için 19 Ekim’e kadar rezervasyon yaptırın oda basına 100 euro (kişi başı 50 euro) erken ödeme indiriminden faydalanın.

Ayrıntılı bilgi için: www.setur.com.tr // 0212-0216 444 0 738