Kariyer.net’ten panayır sürprizi: “Olmaz Böyle Mülakat”

Tarih: 27.05.2009
Kariyer.net, 28-29 Mayıs 2009 tarihlerinde üçüncüsü düzenlenecek olan Kariyer Panayırı’na internet kafe sponsoru olarak bu yıl da destek veriyor. Kariyer Panayırı’nda kurulacak internet kafeyi ziyaret edenler hem online İK alanındaki yenilikleri yakından tanıma fırsatı buluyor hem de Kariyer.net’in hizmetleri hakkında bilgi ediniyorlar. Kariyer.net’in bu yılki Panayır sürprizi ise 28 Mayıs günü saat 13:00’da sahnelenecek “Olmaz Böyle Mülakat” isimli tiyatro – eğitim gösterisi olacak. Gençleri hem güldürecek hem de iş görüşmelerine hazırlayacak bu gösteri, Panayırın favorisi olmayı hedefliyor.

Online insan kaynakları alanında ülkemizin önde gelen markası Kariyer.net, 28-29 Mayıs 2009 tarihlerinde İstanbul’da Harbiye Askeri Müze’de bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Kariyer Panayırı’na internet kafe sponsoru olarak destek veriyor. Geçtiğimiz yıl 50 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kariyer Panayırı’na, yaklaşık 50 firma ve 6.000’den fazla adayın katılımı bekleniyor. Kariyer Panayırı çerçevesinde Kariyer.net’in bu yılki sürprizi ise 28 Mayıs günü saat 13:00’da sahnelenecek “Olmaz Böyle Mülakat” isimli tiyatro - eğitim gösterisi olacak. Gençleri hem güldürecek hem de iş görüşmelerine hazırlayacak bu gösteri, Kariyer Turu boyunca toplam 26 üniversitede on binin üzerinde öğrenci tarafından izlenmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

Mizah ağırlıklı olarak hazırlanan “Olmaz Böyle Mülakat!” isimli eğitim gösterisinde, mülakat anında yapılması ve yapılmaması gerekenlerle başvuru sonrasında yaşananlara değiniliyor. Oyunda, iş görüşmesine ağabeyiyle gelen genç kızdan çekingen adaya, telaşlı işverenden kendine fazla güvenen gence, birçok komik mülakat portresi çiziliyor. Bu abartılı portreler aracılığıyla da adayların mülakatta neleri yapıp neleri yapmaması gerektiği çok daha net bir şekilde gözler önüne seriliyor. İş arayan ve işvereni aynı platformda buluşturan 3. Ulusal Kariyer Panayırı’nda kariyer.net hem internet sponsorluğuyla hem de “Olmaz Böyle Mülakat” isimli eğitim gösterisiyle gençleri iş görüşmelerine hazırlayacak.