Adres: Sahrayıcedit Mah.Atatürk Cad.Kunter Apt. No:21/5 Kadıköy - İSTANBUL

Kapıda Ödeme Seçeneğiyle Güvenli Alışveriş weddingdekor.com’da

Tarih: 14.01.2013
Kapıda Ödeme Seçeneğiyle Güvenli Alışveriş weddingdekor.com’da

Türkiye’nin ilk evlilik temalı sitesi weddingdekor.com, Aras Kargo işbirliğiyle üyelerine kapıda ödeme seçeneği sunuyor. Aynı zamanda kampanyalarına da hızla devam eden weddingdekor.com’da arkadaşını davet eden kazanıyor.

weddingdekor.com müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda ödeme seçeneklerini genişletti ve Aras Kargo işbirliğiyle müşterilerine kapıda ödeme seçeneği sunmaya başladı. Güvenli alışverişe son derece önem verdiklerini belirten site yetkilileri, kapıda ödeme seçeneğinin dışında siteden yapılan alışverişlerde de kredi kartı bilgilerinin sadece sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanıldığını ve veri tabanlarında kayıtlı olarak tutulmadığını söyledi.

Arkadaşını davet eden kazanıyor

Sürekli olarak düzenlendiği kampanyalarla güvenli alışverişin yanı sıra hesaplı alışveriş imkanı da sunan weddingdekor.com, bu doğrultuda yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Yeni kampanyayla arkadaşını davet eden herkes 10 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Ayrıca yeni üye olan her kullanıcıyla 10 TL hediye çeki anında veriliyor. Siteden 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 10 TL hediye çeki verilirken, 150 TL ve üzeri alışverişlerdeyse kargo ücreti alınmıyor.

Düğün, nişan, sünnet, kına gibi etkinlikler için her çeşit aksesuar, bebek ürünleri, yapay çiçek, ev aksesuarları ve hediyelik ürünler sunan weddingdekor.com, yeni dönemde marka ürünlere yönelerek müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

Ev gereçleri, düğün, nişan, sünnet, kına, nikah şekerleri, bebek şekerleri, bebek ürünleri, çeyizlik, hediyelik eşya, mumlar ve ev aksesuarları gibi çok çeşitli ürünler sunan weddingdekor.com’da en çok Sultan Süleyman Kaftanları, el yapımı seramik ürünler, günlük ve çeyizlik ürünler ilgi çekiyor.

Üyelerine güvenli ve hesaplı alışverişin kapılarını açan weddingdekor.com, bireysel satışların yanında organizasyon firmaları için de gerekli olan tüm malzemeleri bünyesinde barındırıyor. Site yetkilileri 2013 hedeflerinin arasında bu tür organizasyon firmalarıyla çeşitli işbirliklerine girmenin bulunduğunu da sözlerine ekliyor.