Adres: M.Fevzi Çakmak Cad. No:40 41650 Gölcük/KOCAELİ

Fax: (262) 414 64 63

Yetkili Kişi: K2 Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti

Web: www.k2bit.com

eklenilen başka bülteni yok.

K2 Network, yenilenen yüzü ile GamersFirst 2.0’yi sunar...

Tarih: 22.10.2008
Yeni görünüm, yeni özellikler ve bir de kısa film!

İstanbul, Türkiye –Dünyanın lider oyun yayıncılarından K2 Network'ün sunduğu, günümüzün en popüler ücretsiz online oyun buluşma noktası GamersFirst (www.gamersfirst.com) yeni ve gelişmiş versiyonu ile oyunseverlerin karşısına çıkıyor.

GamersFirst.com web sitesinin yeniden markalaştırılmasının yanı sıra, daha kolay kayıt olabilme (OpenID ile uyumlu), geliştirilmiş navigasyon, oyun premium'ları ve özel uygulamalar satın almak için genişletilmiş online mağaza, güncel haberler, yeni oyuncu profil sayfaları ve bireysel oyuncu kartları da dahil olmak üzere çeşitli ödeme seçenekleri gibi yeni özelliklerle de site desteklendi. Yeni web sitesi şu an için İngilizce ve Türkçe dillerinde oyuncularla buluşuyor ve yakında farklı dillerde de hizmet vermeye başlayacak.

GamersFirst Pazarlama Başkan Yardımcısı Patrick Ford yenilenen web sitesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Yeni GamersFirst oyuncularımıza istediklerinden fazlasını sunuyor. Oyun oynamaya başlamak için kayıt olmayı ve online mağazamızda alışveriş yapmayı kolaylaştırdık. Gelecek aylarda platformumuza farklı birçok yeni uygulamayı eklemek için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuştu.

GamersFirst'e eklenen şeyler yeni bir tasarım ve gelişmiş özelliklerle sınırlı kalmıyor; sitede üç buçuk dakikalık bir de kısa film yer alıyor. "Everybody Games" (Herkes Oynuyor) adlı bu kısa filmin yapımcıları da 'yıldızları' da GamersFirst'ün üretimden pazarlamaya tüm departmanlarından çalışanları. Dünyanın dört bir köşesinden birbirine görünmez "ipliklerle" bağlı oyuncuların doğal ve bir o kadar da eğlenceli oyun ortamına ışık tutan video, http://www.gamersfirst.com/everybodygames adresinden izlenebiliyor.

K2 Network ve GamersFirst hakkında
K2 Network birçok cazip ve başarılı internet oyunlarının yayımlayıcısıdır ve oyun cemiyetlerini desteklemekte aktif bir rol oynar. K2 Network GamersFirst™ portal sitesini yaratarak oyunculara oynaması tamamen ücretsiz oyunlar ve yaratıcı ödeme sistemleri sunar. GamersFirst 160'tan fazla ülkede, 23 milyonu aşan oyuncuya hizmet vermektedir ve şu anda War Rock, Knight Online, Global MU Online, Red Stone ve Sword of the New World'ü sunmaktadır. Şirket hakkında daha detaylı bilgiyi www.k2network.net adresinde bulabilirsiniz ve tüm oyunlarına http://www.GamersFirst.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sektörler: