Telefon: 0216 474 00 04

Web: www.jbscotch.com

J&B “Start A Party” ile efsanevi partilerine sualtında devam ediyor

Tarih: 10.11.2009
Dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B®, “Start A Party” kampanyasıyla beklenmedik yerlerde partiler düzenlemeye devam ediyor.

19 Aralık Cumartesi günü J&B’nin Efsanevi Disko Topu, bu kez Turkuazoo’nun büyülü sualtı dünyasında “Start A Party@Underwater” konseptiyle dev akvaryumu bir geceliğine çılgın bir parti mekanına dönüştürüyor.

Tüm dünyada sıra dışı partileri ile efsaneler yaratan J&B yine ses getirecek bir partiye imza atacak. Kapadokya’nın gizemli Aşk Vadisi’nde Boy George’un sahne aldığı partisi dahil olmak üzere inanılmaz partilerle hafızalara kazınan J&B, bu kez parlak disko topunu Türkiye’nin ilk ve tek modern akvaryumu Turkuazoo’ya kuruyor. J&B, sualtı dünyasının büyülü atmosferinde “Start A Party@Underwater“ konseptiyle yılın en etkileyici partisinde Türkiye’nin en iyi particileriyle benzersiz bir eğlenceye imza atacak.

İçinde 10.000’in üzerinde deniz canlısının yaşadığı, dünyanın her yerinden getirilen okyanusların en özel ve egzotik türlerinin bulunduğu akvaryumda, J&B parti atmosferi oluşturulacak. Cam tünellerde üzerinizde dev köpekbalıkları, vatozlar, kaplumbağalar ve ahtapotlar yüzerken J&B’nin eğlence dünyasına dalarak muhteşem J&B kokteyllerinin tadını çıkaracaksınız. Sualtı dünyasının yer yer korkutucu, yer yer merak uyandırıcı ve keşfedilmeyi bekleyen canlılarıyla beraber parti coşkusu sonuna dek bu partide yaşanacak.

J&B Partisine Sadece En İyi Particiler Katılabiliyor!

Arkadaşlarınız sizin partici olduğunuza inanıyor mu? Eğer öyleyse J&B’nin bu çok özel partisine katılmanız mümkün. Bunun için yapmanız gereken 20 Kasımdan itibaren www.startapartyhere.com’dan indirilebilecek uygulamayı facebook hesabınıza yüklemek. Bunu yaptığınızda J&B’nin partiyle özdeşleşen disko topu sayfanıza yerleşiyor. Bundan sonra arkadaşlarınızın da sizin partici olduğunuzu desteklemesiyle, disko topunu büyütmeye çalışmak en büyük hedefiniz. En iyi particiler sualtındaki bu enfes partiye katılma şansını elde edecekler.

J&B, “Start a Party” sloganı ve eğlencenin sembolü “Disko topu” ile “Sıra dışı bir mekan, güzel bir müzik ve yakın dostları bir araya getirin ve o anı bir partiye dönüştürün” mesajını veriyor.

J&B’nin kampanyası Diageo’nun dünya çapında uyguladığı “Alkolü Sorumlulukla Tüketin” sosyal sorumluluk kampanyası doğrultusunda, her uygulamada olduğu gibi belli mesajlar taşıyor. “Bir partiyi lütfen sorumlulukla başlatın ve sorumlulukla bitirin” mesajı kampanyanın tüm iletişim materyallerinde ve ilanlarında yer alıyor.

Diageo Hakkında:

Diageo, kaliteli içki işinde bir dünya lideridir. Küresel vizyonu ve yerel pazarlama odağı ile Diageo ispitolu içkiler, şarap ve bira kategorilerinde Smirnoff, Guinness, Johnnie Walker, Baileys, J&B, Cuervo, Captain Morgan ve Tanqueray, Beaulieu Vineyard ve Sterling Vineyards şarapları gibi kalburüstü, şişeli alkol markalarını tüketicilere ulaştırmaktadır. Diageo dünyada 180 ülkede faaliyet göstermekte olup, New York Borsası’nda (DEO) ile Londra Borsası’nda (DGE) yer almaktadır. Diageo ile çalışanları, markaları ve performansı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için lütfen bizi www.diageo.com adresinde ziyaret ediniz.