Jain Sulama Growtech Fuarında İnternet Mağazasının Lansmanını Yaptı

Tarih: 21.01.2013
Türk tarım sektörünün en önemli buluşma platformu olan ve bu yıl 12.si düzenlenen Growtech Eurasia; Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'nda, e-ticaret sitesi jainsmarket.com.tr’yi

sektörün önde gelenleri, bayiler ve çiftçilere tanıttı.

05-08 Aralık 2012 tarihleri arasında Antalya Expo Center’de gerçekleştirilen 12. Growtech Eurasia; Uluslararası Sera Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı’na yaklaşık 160 metrekarelik bir standla katılan Jain Sulama Sistemleri’nin, bu yıl gündemindeki en önemli konu, çiftçilerin tüm sulama ihtiyacına cevap verebilecek her türlü ürünün satıldığı internet mağazası, jainsmarket.com.tr’nin lansmanıydı.

Ç
iftçilere, tüm sulama ihtiyaçlarını bir tıkla internetten satın alma imkanı tanıyan jainsmarket.com.tr, Türkiye’de bir üretici firma tarafından hayata geçirilen ilk e-ticaret sitesi olma özelliğini taşıyor. Sitede, damla sulama borularından vanalara, sprinklerden damlatıcılara ve otomasyon ünitelerinden filtrelere kadar geniş bir ürün portföyü sunuluyor.

Bundan böyle, jainsmarket.com.tr ile Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçiye Jain ürünleri ile ulaşabilecek olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Jain Sulama Genel Müdür Yardımcısı Can Adamoğlu, 2012 yılı içinde center pivot sistemleri ile pazarda önemli bir pay elde ettiklerini, önümüzdeki yıl özellikle sanayi bitkilerinde büyümenin devam edeceğini ve Jain Sulama olarak bu büyümenin gerekliliklerini karşılamak için önemli adımlar attıklarını belirtti.

Fuarda, içlerinde Kıbrıs, Azerbeycan, Gürcistan, Kazakistan, İran, Romanya gibi ülkelerin bulunduğu 12 yurtdışı bayisi, NaanDanJain’in Başkan Yardımcısı Avinon Levanon ve Bölge Pazarlama Müdürü Ilan Keren’in de katılımıyla boy gösteren Jain Sulama, fuar süresince bünyesine yeni katmış olduğu dünyaca ünlü Raphael sulama kontrol vanalarının tanıtımını da yaptı.

Jain Sulama yetkilileri, standlarında hem marka hem de ürün anlamında çeşitliliklerini ortaya koyarak, katılımcılara Jain ve NaanDanJain ürünlerinin yanı sıra, dünyaca ünlü Valley Center Pivot sistemleri, Galcon otomasyon ürünleri ve de iklimlendirme sistemleri hakkında da detayli bilgi aktardı.

Jain Sulama firmasının çiftçilik kökenine atıfta bulunan Çiftçi Jain maskotu, fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Jain'in yeni e-ticaret sitesini tanıtan broşürleri ilgililere dağıtan Çiftçi Jain, katılımcılarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Dünya tarımının önemli temsilcilerini Türk üreticilerle buluşturan, Avrupa ve Balkan ülkelerinden Ortadoğu'ya, Kuzey Afrika'dan Türki Cumhuriyetler'e kadar geniş bir coğrafyada etkin bir ihtisas fuarı olarak çok sayıda katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlayan Growtech Eurasia’da bu yıl, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 30 katılım artışı yaşandı. 23 ülkeden toplam 542 firmanın stand açtığı fuarı dört gün boyunca toplam 35 ülkeden yaklaşık 70 bin kişi ziyaret etti.