Telefon: 0216 474 00 04

Web: www.jbscotch.com

J&B’nin, Boy George’lu Kapadokya Partisi “Yılın En İyi Özel Etkinliği” Seçildi

Tarih: 24.10.2008
Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin düzenlediği “Doğrudan Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu. J&B’nin, dünyaca ünlü sanatçı Boy George’u davet ederek Kapadokya’da düzenlediği parti “Yılın En İyi Etkinliği” ilan edildi. Doğrudan pazarlama sektörünün gelişimine katkıda bulunmak, özgün çalışmaları belgelemek ve uygulamalardaki kaliteyi arttırmak amacıyla DPİD tarafından düzenlenen “Doğrudan Pazarlama Ödülleri” sahiplerini buldu. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin Borusan Otomotiv İstinye’de düzenlediği törende J&B’nin “Start A Party” konseptiyle Kapadokya’da DSM Events ile düzenlediği parti “Özel Etkinlikler-Organizasyonlar” değerlendirmesinde yılın en iyi organizasyonu seçildi. J&B Marka Müdürü Burcu Yurtoğlu konuyla ilgili olarak “Start a Party sloganı ve eğlencenin sembolü disko topu ile yola çıktık. Sıra dışı bir mekan, güzel bir müzik ve yakın dostları bir araya getirin ve o anı bir partiye dönüştürün mesajımız, sanırım yerine ulaştı” şeklinde konuştu. Dünya’nın bir numaralı parti viskisi J&B, bu yaz gerçekleşen etkinliğinde 1980’lerde gençleri kasıp kavuran Culture Club’ın efsane solisti Boy George’u Türkiye’ye davet etmiş ve konuklarını ünlü starla birlikte Kapadokya’da ağırlayarak müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatmıştı. Jüride Reklamverenler ve İletişimciler Yer aldı Yarışmanın jürisinde, DPID üyelerinin yanı sıra, Reklamverenler Derneği, Reklamcılar Derneği, IAB, İletişim Fakülteleri''''nden öğretim görevlileri, medya kuruluşları temsilcileri, FEDMA''''dan bir kişi ve John Caples ödüllerinden bir kişi olmak üzere toplam 20 kişi yer aldı. Yarışmada, "Veritabanına Dayalı Pazarlama", "Interaktif Pazarlama", "Satış Noktasında Pazarlama", "Etkinlik Pazarlaması" ve "Promosyonel Pazarlama" dan oluşan beş ana kategorinin yanı sıra "Yılın En Başarılı Entegre Doğrudan Pazarlama Uygulaması", "Yılın En Başarılı Küçük Bütçelerle Sihirli Sonuç Uygulaması" ve "Yılın En Cesur Müşterisi" olmak üzere üç özel ödül sahiplerini buldu. Ayrıntılı Bilgi İçin: Emin Divriklioğlu Effect Halkla İlişkiler / 0216 474 00 04 Gsm: 0 542 272 77 22 emindivriklioğlu@effect.com.tr